• LIFE&STYLE

    Σοκάρει η Μίνα Αρναούτη με τον σοβαρό τραυματισμό στα πόδια της (pic)

    • NewsRoom


    Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο όχημα, δείχνει μέσω Facebook τους σοβαρούς τραυματισμούς που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει.

    Η κοπέλα ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνονται τα πόδια της γεμάτα λάμες και επιδέσμους. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

    «Εσείς θα σκεφτόσασταν ποτέ αν είχατε εξωτερική οστεοσύνθεση (σίδερα βιδωμένα στο οστό σας, αλλά να βγαίνουν έξω από το δέρμα σας) να βάψετε τα νύχια σας;

    Εγώ πάντως το τόλμησα και το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω καλύτερα και πιο κοντά στο να γίνω καλά!

    μίνα αρναούτη

    Να κάνετε ότι σας ευχαριστεί.. ότι σας δίνει δύναμη αυτό πρέπει να κάνετε, να μην σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι.. αυτοί δεν σας ταΐζουν, δεν σας πηγαίνουν στο γιατρό, δεν σας δίνουν χρήματα, δεν σας πληρώνουν τους λογαριασμούς!

    Διάβαζα σχόλια τόσο καιρό ότι προκαλώ επειδή ανέβαζα φωτογραφίες (ενώ πάντα αυτή ήμουν) -σχόλια από κακόβουλους ανθρώπους- και μου έστελναν μηνύματα από το νοσοκομείο όλοι όσοι με είδαν εκεί και μου έλεγαν πόσο χαίρομαι που βλέπω φωτογραφίες σου και φαίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα! Ποιους να ακούσω;»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαρ «αδειάζει» την «τσιγκούνα» Kendall Jenner – Δεν άφησε φιλοδώρημα! (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Μοντέλο απήχθη από άνδρα – Ήθελε να την δημοπρατήσει στο διαδίκτυο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι «εκδικείται» τον Βασάλο η πρώην του, Marie Rose (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ