ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Ειρήνη Κολιδά μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι επιβίωσης, μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων φυσικά αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής και γοητευτικός άνδρας των τελευταίων εβδομάδων. Πλήθος γυναικών έχει ξετρελαθεί με την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του Σκιαθίτη μαχητή του survivor. Παράλληλα, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει συγκεντρώσει άφθονες fans καθώς πρόκειται για έναν εξίσου γοητευτικό και απίστευτα γυμνασμένο άντρα.
Ποια είναι όμως η άποψη της Ειρήνης Κολιδά για όλα αυτά;
«Ο Ντάνος είναι αυτό που βλέπουν οι γυναίκες και έχουν τρελαθεί ή είναι ακόμη καλύτερος; Είναι ωραίος άντρας;», τη ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
«Τι να σου πω; Εμένα δεν μου αρέσει», απάντησε προκαλώντας αίσθηση και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι του μελαχρινού… ούτε Βασάλος είμαι… είμαι Κοκκινάκης σε άλλη έκδοση. Σε λίγο διαφορετική».
Δείτε το απόσπασμα:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Συνομιλία με τον Αμερικανό ομόλογο του Pete Hegseth
- Ράντεφ: Η Βουλγαρία και η Κροατία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας στη νοτιοανατολική Ευρώπη
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δίνει συμβάσεις έως και 200 εκ. δολάρια σε xAI, Google, OpenAI και Anthropic
- Ζελένσκι: Προτείνει για τη θέση του υπουργού Άμυνας τον νυν πρωθυπουργό Ντένις Σμίχαλ
