• LIFE&STYLE

    Παντρεύτηκε η Δούκισσα Νομικού! Δείτε τις πρώτες εικόνες από το γάμο της (video)

    γάμοι

    Η Δούκισσα Νομικού με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Θεοδωρίδη στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους


    Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει επίσημα πια η Δούκισσα Νομικού, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο στο ιδιωτικό εκκλησάκι της εξοχικής κατοικίας της οικογένειας του γαμπρού στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

    Το νυφικό της παρουσιάστριας -που σχεδίασε η καλή της φίλη και διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη- την έκανε να μοιάζει κυριολεκτικά με πριγκίπισσα από παραμύθι, χωρίς ντεκολτέ και περιττά στολίδια, με μεγάλο όγκο στο κάτω μέρος και ακόμη μεγαλύτερη ουρά!

    Δείτε φωτογραφίες των νεόνυμφων και σχετικά video:

    Νύφη η Δούκισσα Νομικού: Έλαμψε στο λευκό νυφικό της

    Νομικού
    Η Δούκισσα Νομικού με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Θεοδωρίδη στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους

    Χθες το πρωί η Δούκισσα θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους από τη Μύκονο. «Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια, ενώ αργότερα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που την έδειχνε να κάνει ηλιοθεραπεία.

    Παράλληλα μέσω του blog της, εξομολογήθηκε για την χθεσινή μέρα: “Και ναι, ήρθε η μεγάλη μέρα! Μόλις έφτασα στο νησί και ο καιρός μας έκανε το χατήρι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Με έχετε συγκινήσει… Σήμερα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Σας αγαπώ”!

    Στο γάμο έδωσαν το παρόν στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και η Αθηνά Οικονομάκου η οποία πήγε στο γάμο φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα του Κωνσταντίνου Μελή.

    Wedding day ? Wearing maxi dress @konstantinosmelis #wedding #duchessanddimitris #mykonos #happiness #onlylove #AthinaTravelsToMykonos

    A post shared by Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) on

    Πηγή φωτογραφιών: Flashnews.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Ψαρρού βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είπε ο Χανταμπάκης για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο



    ΣΧΟΛΙΑ