• LIFE&STYLE

    Όλγα Πηλιάκη: Η σέξι αθλήτρια και σύζυγος του Χανταμπάκη που έχει μαγέψει το κοινό του Nomads (video)

    • NewsRoom
    Πηλιάκη-Χανταμπάκης

    Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη


    Μετά τη συμμετοχή του συζύγου της, Στέλιου Χανταμπάκη, στο Survivor και τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι, είναι η σειρά της εντυπωσιακής Όλγας Πηλιάκη να επιβιώσει στο Nomads.

    Η παίκτρια της ομάδας «Ωκεανός», αφού συζήτησε με τον σύζυγό της, πήρε την απόφαση να πετάξει για Φιλιππίνες. Η 28χρονη Όλγα Πηλιάκη μάχεται στην ομάδα των αθλητών, καθώς υπήρξε αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής. Μάλιστα, ήταν η αρχηγός της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου κατακτώντας την ένατη θέση. Ακόμη, έχει ασχοληθεί με το χορό και την υποκριτική.

    Όλγα Πηλιάκη

    Παντρεύτηκε με τον Στέλιο Χανταμπάκη το 2013 και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά. Ο σύζυγός της έχει δηλώσει για εκείνη, «Η Όλγα ήταν πειθαρχημένη, ήρεμη, με έκανε να νιώθω ασφάλεια, ηρεμία, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Είναι μετρημένη, είναι ένα άτομο που πατάει στα πόδια της, σίγουρη για τον εαυτό της. Μαζί έχουμε καλύτερη ζωή παρά μόνος μου. Και τα παιδιά ήρθαν από δική μας επιλογή και όχι τυχαία. Ολοκληρώνει ο ένας τον άλλον. Εγώ μεγάλωσα με πολλές ελευθερίες και εκείνη με απαγορεύσεις. Ισορροπούμε μαζί. Ήθελα να την παντρευτώ γιατί κάναμε όνειρα μαζί και ήθελα να ολοκληρωθούν. Πέντε χρόνια είμαστε μαζί και κάθε στιγμή είναι διαφορετική».

    Στο πρώτο της αγώνισμα στο Nomads, η επίδοσή της δεν ήταν και η καλύτερη, ενώ οι συνεχείς πτώσεις της ανησύχησαν τον Στέλιο.

    Όλγα Πηλικού Στέλιος Χανταμπάκης

    View this post on Instagram

    #tamta#unloved

    A post shared by @ olgapiliaki on

    View this post on Instagram

    ✨❤️#hantampakakia #selfie

    A post shared by @ olgapiliaki on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάνος Πίντζης: Η απώλεια που τον συγκλόνισε (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Καλογρίδη: Άφησε τη Μύκονο και βρέθηκε με τις ροζ γόβες της στις παραλίες των Nomads

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παναγιώτης Βασιλάκος: Από τις πασαρέλες του Versace, στην Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου και τώρα στο Nomads



    ΣΧΟΛΙΑ