• LIFE&STYLE

    Όλγα Πηλιάκη: Γιατί αποχώρησε από το Nomads (video)

    • NewsRoom
    Όλγα Πηλιάκη

    Όλγα Πηλιάκη


    Προσωπικοί ήταν οι λόγοι για τους οποίους πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, η Όλγα Πηλιάκη. Αυτό δήλωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, χωρίς, ωστόσο να προσδιορίσει ποιοι ακριβώς είναι αυτοί.

    Η Ολυμπιονίκης βρέθηκε καλεσμνη στην εκπομπή «Πρω1νό» της Φαίης Σκορδά παραχωρώντας την πρώτη της συνέντευξη, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

    «Αποχώρησα για προσωπικούς λόγους. Σίγουρα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου υπερίσχυε μόνο το ότι θέλω να αγωνίζομαι και να μην τα παρατάω. Υπήρξαν κάποιοι λόγοι προσωπικοί, οι οποίοι με έκαναν να αποφασίσω ότι είναι καλύτερα να αποχωρήσω από το παιχνίδι και να επιστρέψω στην Ελλάδα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ και να δώσω κάποια άλλη λεπτομέρεια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μετανιώνω καθόλου, ίσα ίσα που το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ , είμαι πολύ τυχερή που το έζησα όλο αυτό και φεύγω πολύ ολοκληρωμένη και πολύ χαρούμενη», δήλωσε η Όλγα Πηλιάκη στο Πρωινό.

    «Έχω ακούσει κάποια σχόλια και είμαι συγκινημένη γιατί είναι πολύ θετικά και μου έχουν δώσει μεγάλη δύναμη», συμπλήρωσε.

    Η αδυναμία στα παιδιά της είναι μεγάλη και για το διάστημα που έλειψε η Ολυμπιονίκης, ανέφερε: «Έχω βρει άλλο μωρό! Δεν μπορούσε να σταθεί στον ποπό της και τώρα περπατάει. Ο Στέλιος ατάραχος την αφήνει να περπατά μόνη της». Μάλιστα εξήγησε πως ήταν ιδιαίτερα σίγουρη ότι δεν θα αντιδρούσαν κάπως όταν την ξαναέβλεπαν σημειώνοντας: «Επειδή επικοινωνούμε πολύ με τα παιδιά μας και είχαμε συζητήσει πολύ με το Μανώλη ήμουν πολύ σίγουρη».

    Η Ολγα Πηλιάκη αναφέρθηκε και σε όσα σκέφτεται να κάνει μετά την αποχώρηση από το Nomads. «Σκεφτόμουν ήδη πολλά πράγματα πριν μπω. Είμαι επιχειρηματικό μυαλό. Είχαμε και με τον Στέλιο κάποιες επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης κυρίως. Γενικότερα αγαπάω πολύ τις γυναίκες και ειδικότερα μανούλες. Θα ήθελα πολύ να εστιάσω σε αυτό το κομμάτι. Το πώς μία μανούλα μπορεί να επανέλθει από μία εγκυμοσύνη. Έχουν γίνει ήδη κάποιες προτάσεις και από ραδιόφωνο και από τηλεόραση. Είναι κάτι που σκέφτομαι και εξαρτάται από το πόσο θα μου ταιριάζει. Είμαι θετική», επεσήμανε.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads – ANT1: Το αγώνισμα των αρχηγών, τα 2 έπαθλα και τα γενέθλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4+1 δωρεάν δραστηριότητες για να δοκιμάσετε αυτή τη βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: 5+1 looks που έχουν αντιγράψει ακριβώς οι παίκτριες



    ΣΧΟΛΙΑ