• LIFE&STYLE

    Mel B: Ο σύζυγός μου με έδερνε, άφησε έγκυο την νταντά και ήθελε να κάνουμε τρίο

    • NewsRoom
    Mel B


    Η πρώην Spice Girl, Mel B κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της, Stephen Belafonte, με κατηγορίες σεξουαλικής και σωματικής βίας.

    Mel B

    Η 41χρονη τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε επανελλημένως, προκαλώντας ουλές στο σώμα της. Η ίδια καταγγέλει τον άνδρα της για σκηνές ζηλοτυπίας και κρίσεις οργής με αποτέλεσμα να φοβάται για τη ζωή της.

    Mel B

    Από την πλευρά του, ο 41χρονος παραγωγός ταινιών ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

    Mel B

    Ανάμεσα στα άλλα, η Mel B κατηγορεί τον σύζυγό της ότι άφησε έγκυο την νταντά των παιδιών τους, όμως, όπως αναφέρει η τραγουδίστρια, εκείνος την πλήρωσε 300.000 δολάρια για να κάνει άμβλωση. Απίστευτο είναι το γεγονός ότι αρχικά ο Belafonte της είχε ζητήσει να μείνουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη ως μια ευτυχισμένη οικογένεια.

    Mel B

    Σύμφωνα, μάλιστα, με τα λεγόμενα της Mel B, ο σύζυγός της την ανάγκαζε να συμμετέχει σε ερωτικά τρίγωνα με άγνωστες γυναίκες, απειλώντας την ότι θα δημοσίευε κασέτα με ερωτικές της περιπτύξεις, σε περίπτωση που εκείνη αρνηθεί.

    Mel B

    Συγκεκριμένα, η Melanie Brown, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό της, δήλωσε στο δικαστήριο πως το 2007, τη βραδιά του φινάλε του ριάλιτι «Dancing with the Stars» ο σύζυγός της, την άρπαξε από το λαιμό και άρχισε να την πνίγει, ενώ στη συνέχεια την πέταξε στο πάτωμα. Όπως καταγγέλλει,  κάθε φορά που η ίδια πετύχαινε κάτι σπουδαίο, ο άνδρας της την ξυλοκοπούσε προκειμένου να δείξει ποιος κάνει κουμάντο.

    Παρόμοιες καταστάσεις, έζησε η ίδια, το 2012 στο ριάλιτι «X Factor», καθώς και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο.

    Η Mel B επισημαίνει ακόμη ότι, στο παρελθόν, ενώ προσπάθησε αρκετές φορές να τον χωρίσει, εκείνος την απειλούσε πως θα καταστρέψει την καριέρα της και θα πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φαίη Σκορδά: Σταματάει το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 – Τι είπε η παρουσιάστρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της τσάντας CHANEL’s GABRIELLE

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το υπερπολυτελές φουσκωτό των 300.000 ευρώ με το οποίο πήγαν στην Αίγινα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ