• Gossip

    Λάουρα Νάργες: «Δεν έχω αντιληφθεί κάτι για κλίκα στο Survivor» (video)

    Survivor

    Λάουρα Νάργες


    Στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα μίλησε η Λάουρα για το «bullying» που δέχτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου από τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και για την περίφημη κλίκα των «Διασήμων».

    Σχετικά με τον Χανταμπάκη, η Λάουρα δήλωσε, «Ο Στέλιος γενικώς ήταν πολύ πλακατζής, ήταν ένας άνθρωπος μέσα στο χιούμορ, τα αστεία και την πλάκα. Μας έλεγε τρελές ιστορίες από οτιδήποτε είχε ζήσει και ήταν πολύ καλός και στις μιμήσεις γενικώς».

    Όσον αφορά το περιστατικό με το μαγιό, η Λάουρα ανέφερε πως, «Εκείνο το απόγευμα είχαμε καθίσει και είχε ξεκινήσει να μιμείται τον Σάκη και έκανε πλάκες με όλους μας. Στο κομμάτι της Ειρήνης, όλο αυτό, εμείς το πήραμε σαν μία πλάκα. Δεν ήταν δηλαδή ότι καθόμαστε και κάνουμε κάτι κακό σε κάποιον».

    Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στην κλίκα που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες των «Διασήμων», υποστηρίζοντας πως δεν έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

    Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε ότι, «Ακούω τριγύρω κάτι περί κλίκας και τέτοια. Θέλω να πω ότι εγώ, προσωπικά, δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λάουρα αποκάλυψε γιατί οι Διάσημοι καταψηφίζουν τον Ντάνο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Κοκκινάκης και ο Σπαλιάρας τσακώνονται και το «Twitter» διαλέγει μεριά



    ΣΧΟΛΙΑ