• Gossip

    Κατερίνα Βρανά: Παραμένει στην εντατική με μόλυνση στους πνεύμονες – Τι λέει ο ξάδερφός της

    Βρανά


    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας η γνωστή κωμικός Κατερίνα Βρανά, η οποία ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Kuala Lumpur, όπου θα συμμετείχε σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας.

    Η Βρανά εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαλαισίας, όπου  διεγνώσθη με σκωληκοειδίτιδα. Η Ελληνίδα κωμικός , που είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» το 2016, αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και αναπνέει με την βοήθεια αναπνευστήρα, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες.

    «Η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο», ανέφερε ο ξάδελφος της, Αλέξανδρος Πουλίδης σε δηλώσεις του.

    Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύει στην εξοχή για τους καλεσμένους της (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάνιο φαινόμενο: Οι χιονισμένες κορυφές της Κρήτης φωτογραφίζονται από τη Σαντορίνη!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα της καρκινοπαθούς Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι ευλογημένη» (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ