ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε παθολογικά αίτια αποδίδει τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη ο ιατροδικαστής, η οποία υπενθυμίζεται πως βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην Κυψέλη, σε ηλικία 38 ετών.
Οι διαπιστώσεις της ιατροδικαστού που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, από τη γενικότερη εικόνα των οργάνων της, καταλήγουν στο ότι ο οργανισμός της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος λόγω της νευρικής ανορεξίας.
Η ιατροδικαστής αναμένει, ωστόσο, τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξει στα ακριβή αίτια θανάτου της δημοσιογράφου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νανά Καραγιάννη: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των γειτόνων της για το προσωπικό της δράμα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νανά Καραγιάννη: Ο Γολγοθάς ενός γελαστού κοριτσιού
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε τις τελευταίες φωτό της άτυχης Νανάς Καραγιάννη – Το τελευταίο γεύμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άνδρας στον Πύργο προσπάθησε να βιάσει ανήλικη σε παράπηγμα – Την έσωσε η θεία της
- Ανάλυση: Τι φοβάται ο Ζελένσκι και παίρνει μαζί του 7 Ευρωπαίους ηγέτες για τη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Η Ρωσία «χτύπησε» χώρο αποθήκευσης πυραύλων Sapsan στο Ντονέτσκ
- Νεκρός εντοπίστηκε κρατούμενος στο ΑΤ Κερατέας – Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛΑΣ
