ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε! Η παρουσιάστρια άλλαξε το status της στο Facebook δηλώνοντας πλέον «married», δηλαδή παντρεμένη.
Το γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη είχε προαναγγείλει η ίδια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αν και δεν είχε προσδιορίσει την ακριβής ημερομηνία, η Ελεονώρα Μελέτη επισήμανε ότι ο γάμος θα συμβεί πριν τον ερχομό του παιδιού στον κόσμο. Μάλιστα, η ίδια είχε εξηγήσει πως θα είναι πιθανότατα πολιτικός, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συμφώνου συμβίωσης.
Βέβαια, το Σάββατο η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram Story της ένα μικρό βίντεο, στο οποίο έδειχνε το νυφικό της.
Δείτε το screenshot:
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μίνα Αρναούτη: Μιλάει για πρώτη φορά για τη μοιραία νύχτα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Απόψε η τελευταία ομαδική ασυλία και πολλές ανατροπές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ για GSI: Ζητά δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για τη διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου
- Κόντρα Γεωργιάδη – ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι πόρισμα η γνωμοδότηση» του λέει η γραμματέας Διαφάνειας – Τι της απαντά
- Viohalco: Ισχυρό εξάμηνο με τζίρο €4,3 δισ. και EBITDA €446 εκατ. – Νέα ώθηση από καλώδια και μέταλλα
- Χαλκός: Μια ανάσα από το ιστορικό υψηλό – Στο επίκεντρο δασμοί και Ορμούζ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.