• LIFE&STYLE

    Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Οι πρώτες δηλώσεις του νιόπαντρου ζευγαριού (pics – video)

    Νομικού


    Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Μύκονο. Στο νησί των ανέμων που έκανε τον έρωτά τους να φουντώσει ακόμα περισσότερο βρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι για να ζήσουν μαζί τους μία από τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης τους, τον γάμο τους. Η τελετή τα είχε όλα: Χαρά και συγκίνηση, γέλια και δάκρυα και κυρίως αληθινά και φωτεινά χαμόγελα ευτυχίας.

    Χαμόγελα για το όμορφο ζευγάρι που ξεκινάει έναν διαφορετικό κύκλο στη ζωή του, αυτόν του παντρεμένου ζευγαριού. Η Δούκισσα μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ενώ δεν παρέλειψε να  γράψει και δυο λόγια στο blog της.

    https://www.instagram.com/p/BVNZ-xvlMw2/?taken-by=dutchesss_

    Και, κάπως έτσι, άρχισαν όλα. Με εμένα να βάζω το υπέροχο νυφικό που έφτιαξε η Σήλια Κριθαριώτη”, γράφει η πανέμορφη Δούκισσα.

    “Η ώρα ήταν περίπου 6.30 και μερικά από τα πράγματα που θυμάμαι ήταν η συγκίνηση της μαμάς μου, το καμάρι του μπαμπά μου, η χαρά στα μάτια των κολλητών μου που ήταν εκεί για να με βοηθήσουν να ντυθώ και φυσικά ο δικός μου ενθουσιασμός”, συνεχίζει η παρουσιάστρια.

    Το νυφικό της, για το οποίο χρειάστηκαν μόλις τρία fitting, ήταν ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί. Η ίδια έζησε όλη την προετοιμασία χωρίς κανένα άγχος αλλά με μεγάλη ένταση.

    Αναμφισβήτητα ήταν μια από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη  στο πρόσωπό της. Άλλωστε από την αρχή της σχέσης της με τον Δημήτρη είχε νιώσει πως είχε βρει όλα όσα έψαχνε σε εκείνον.

    Το ίδιο ισχύει και για εκείνον που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με τη δική του σειρά όσους έκαναν το γάμο τους αξέχαστο. “Με την φανταστική σας διάθεση κάνατε το γάμο μας πιο ωραίο και από ότι είχαμε ονειρευτεί”, έγραψε ο Δημήτρης στο instagram του ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

    Δες βίντεο από το γάμο τους που έγινε το Σάββατο στη Μύκονο:

    https://youtu.be/TZUDugVJJMw

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Όλες οι φωτό και τα video από τον λαμπερό γάμο τους στη Μύκονο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού: Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο και την βέρα της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δούκισσα Νομικού: Το beach party μετά τον γάμο, η σικάτη εμφάνιση με μαγιό και όλα τα παραλειπόμενα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ