• LIFE&STYLE

    Δύσκολες ώρες για την θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιό Ζωή Φυτούση

    Ζωή Φυτούση


    Δύσκολες ώρες περνά η πρώην τραγουδίστρια και ηθοποιός Ζωή Φυτούση, η οποία φιλοξενείται το τελευταίο διάστημα σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

    Όπως ανέφερε στο Facebook ο πρώην χορευτής Τάκης Σαγιώρ, η Ζωή Φυτούση έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες την επαφή με το περιβάλλον και δεν ανταποκρίνεται στα εξωτερικά ερεθίσματα.

    «Έμαθα από καλό μου φίλο και στενό φίλο της Ζωής Φυτούση ότι η Ζωή είναι πολύ άρρωστη. Έχει χάσει επαφή με το περιβάλλον. ΚΡΙΜΑ», ανέφερε ο Τάκης Σαγιώρ.

    Η τραγουδίστρια η οποία έχει στο ενεργητικό της σημαντικές επιτυχίες, είχε υποστεί πριν τρία χρόνια εγκεφαλικό. Η κατάσταση της χειροτέρεψε την τελευταία εβδομάδα.

    Η 83χρονη Ζωή Φυτούση γεννήθηκε τις 4 Σεπτεμβρίου 1933. Έχει παίξει σε όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση, κοντά σε όλους τους άξιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

    Έχει τραγουδήσει όλους τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες. Η μεγάλη της επιτυχία, ήταν το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι που ερμήνευσε, «φέρτε μου ένα μαντολίνο».

    Έχει γυρίσει γύρω στις 70 ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ενώ έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

    Συνεργάστηκε με περιοδικά και εφημερίδες και έχει εκδώσει τα εξής βιβλία: «Το μαγικό βιβλίο», «Παρ΄ εκτός», «Τάφος εδώ δεν είναι», «Μια σφαίρα», «Βοήθεια, θέλω να ζήσω», «Βιβλίο Σπουδαστών, ελληνική αγωγή», «Σύγχρονοι ποιητές, Έλληνες και Ιταλοί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γαμήλιες καμπάνες από την Μύκονο μέχρι την Εκάλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Lana Del Rey βρίσκεται στην Ελλάδα! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάθης Ψάλτης: Νέα συγκινητική ανάρτηση από την Χριστίνα Ψάλτη (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ