ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι κι αν ο καιρός είναι ακόμα χειμωνιάτικος; Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έφερε την άνοιξη στο σπίτι της με την πασχαλινή διακόσμησή της.
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου μοιράστηκε μία δική της σύνθεση που δημιούργησε για να στολίσει το σαλόνι της.
Πρόκειται για ένα ψάθινο καλάθι, το οποίο γέμισε με πασχαλινά αυγουλάκια, ζωάκια και σοκολατένιες λιχουδιές. Το στόλισε με κορδέλες και μικρές πασχαλίτσες.
Ακόμη κρέμασε ένα χειροποίητο στολίδι, μια κόκκινη καρδιά που γράφει «Αγάπη».
Τη φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της γράφοντας στη λεζάντα: «Εγώ το έφτιαξα».
Δείτε το πασχαλινό καλάθι:

Διαβάστε επίσης:
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Οικογενειακή εξόρμηση με τη Μαριάννα Λάτση στο Ναύπλιο
Φαίη Σκορδά: Πρόβα νυφικού στα βόρεια προάστια
Κατερίνα Μπιρμπίλη Βαρδινογιάννη: Σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της και την Αγάπη Πολίτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτοί είναι οι πολιτικοί που ελέγχει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλα τα ονόματα
- ΑΧΙΑ-Alpha Finance: Τι αλλάζει για επενδυτές και ροές κεφαλαίων η αναβάθμιση του MSCI
- Στάρμερ: Η Βρετανία δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο, έχουμε συγκροτήσει ομάδα 35 χωρών για την ασφαλή ναυσιπλοΐα στον Κόλπο
- ΣτΕ: Στέλνει στην Ολομέλεια την κρίση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο στην Πάρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.