• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στο Survivor: Αγγελόπουλος και Σπαλιάρας αλλάζουν ομάδα;

    • NewsRoom
    survivor


    Τα πάνω-κάτω έφερε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχαν οι «Μαχητές» του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας τους «Μαχητές» χωρίς τα δύο δυνατά τους χαρτιά!

    Όπως προανήγγειλε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, θα γίνει ανακατανομή των παικτών για την εξισορρόπηση των δύο ομάδων, καθώς και την ενίσχυση της ήδη αδύναμης ομάδας των «Μαχητών».

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την αποχώρηση της personal trainer, Ειρήνης Κολιδά, η παραγωγή αποφάσισε να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στην ομάδα των «Διασήμων» ώστε να αποφασίσουν τον παίκτη που θέλουν να παραχωρήσουν στην άλλη ομάδα. Τα δύο επικρατέστερα ονόματα φέρεται ότι είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο πρώην, προς το παρόν, «Μαχητής» και φαβορί, Γιώργος Αγγελόπουλος.

    Παράλληλα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δε θα αγωνιστεί έως ότου αναρρώσει πλήρως και είναι και πάλι σε θέση να συνεχίσει. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε πως θα διαμορφωθούν τελικά οι δύο ομάδες και αν οι αλλαγές θα ευνοήσουν ή όχι τους «Μαχητές» και τους «Διασήμους» αντίστοιχα.

    Κείμενο: Νίκη Καξερή

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Οι αντιδράσεις στα social media μετά το ατύχημα των «Μαχητών» – Tι σχολιάζει ο Θανάσης Χειμωνάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σοκαρισμένοι οι Διάσημοι από το ατύχημα των Μαχητών (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το τροχαίο των «Μαχητών» του Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ