• Gossip

    Αυτοί είναι οι δικαιούχοι της αμύθητης περιουσίας του Πρινς – Ανέρχεται στα 300 εκατομ. δολάρια


    Δεκατρείς μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Πρινς, η μακρά δικαστική διαμάχη έφτασε στο τέλος της. Κληρονόμοι της αμύθητης περιουσίας του δημοφιλούς καλλιτέχνη αποφάνθηκαν από το δικαστήριο της Μινεσότα τα έξι αδέλφια του.

    Μετά την έκδοση της απόφασης αυτής, όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του Πρινς έχουν ένα χρόνο μπροστά τους για να εμφανιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας.

    Η περιουσία του τραγουδιστή υπολογίζεται σε ύψος 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με λίστα που κατατέθηκε στο δικαστήριο, τα ακίνητα που είχε συγκεντρώσει ο Πρινς ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, αναφέρονται ακυκλοφόρητα τραγούδια και βίντεο, τα οποία βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιό του.

    Επίσης, αντικείμενα όπως, μουσικά όργανα, κοσμήματα, έπιπλα, μία Bentley του 2006, καθώς και οι σπάνιες μοτοσικλέτες του «Purple Rain» και «Graffiti Bridge» βρίσκονται στη λίστα, όμως η αξία τους δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

    Οι εταιρίες του, Paisley Park Enterprises Inc., η NPG Records Inc, η NPG Music Publishing και η LotusFlow3r, όσο ζούσε είχαν ρευστότητα μεγαλύτερη των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

    O Πρινς πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 57 ετών από υπερβολική δόση ισχυρών αναλγητικών τον Απρίλιο του 2016. Ο ίδιος πρόσεχε ιδιαίτερα την υγεία του, εφόσον δεν έπινε, προωθούσε τη χορτοφαγία και απέλυε όποιον από τους μουσικούς του έκανε κατάχρηση ουσιών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοκτονία ο θάνατος του Κρις Κορνέλ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο «Survivor Πανόραμα» ανακοίνωσε η Ελεονώρα Μελέτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο Survivor: Έλληνες παίκτες ήρθαν στα χέρια με Τούρκους – Δείτε ποιοι είναι



    ΣΧΟΛΙΑ