• LIFE&STYLE

    Survivor – τελικός: Οι κακοντυμένες της βραδιάς που συζητήθηκαν

    • NewsRoom
    Survivor


    Στον τελικό του reality της χρονιάς, όπως ήταν φυσικό επικρατούσε το αδιαχώρητο. Ήταν όλοι εκεί για να δουν τους δύο φιναλίστ αλλά και να εντυπωσιάσουν με τα συνολάκια τους. Ομολογούμε πως μετά τον γάμο Ρουβά – Ζυγούλη δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν τόσο κακόγουστα ρούχα. Αλλά φευ!

    Ιδού λοιπόν ποιες ξεχώρισαν αφού ήταν πιο άσχημα ντυμένες και από το δίδυμο Αγγελόπουλος – Ιωαννίδης:

    Μαρίνα Πατούλη

    Η εμφάνιση της κυρίας Πατούλη στην λίστα των κακοντυμένων δεν είναι έκπληξη. Tο κατακόκκινο αποκαλυπτικό φόρεμα δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση και το κολιέ που θύμιζε επιγραφή… των Ίνκας θα μπορούσε να λείπει. Για τα μαλλιά της δεν έχουμε να πούμε κάτι, πέρα από το οφθαλμοφανές: Τα extensions πρέπει να φύγουν.

    Σάρα Εσκενάζυ

    Σάρα μου, αυτό το λουλουδάτο μάξι φόρεμα με τις διαφάνειες σε πράσινες αποχρώσεις είναι κακό. Πολύ κακό. Εντάξει, ίσως λίγο πιο κακόγουστα να είναι τα πράσινα σκουλαρίκια – φούντες που επέλεξες. Μήπως να έπαιρνες έναν στυλίστα; Φιλικά στο λέμε.

    Μαριάννα Καλλέργη

    Αυτό το μπλε είναι το αγαπημένο μου και πάει σε όλες (σχεδόν). Ξανθές, μελαχρινές, καστανές αλλά όχι κοκκινομάλλες γιατί η αντίθεση είναι ολίγον έντονη (Tip για εσάς, φίλες μου). Ωστόσο, αυτό το τόσο βαθύ ντεκολτέ σε συνδυασμό με τις χάντρες που το κοσμούν, είναι passe. Όπως και η τσάντα – μπαούλο γνωστών οίκων. Άλλωστε μια Luis Vuitton δεν φέρνει πάντα την άνοιξη. Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην ψάθινη πλατφόρμα. Που είναι πολύ ωραία για πρωινές εμφανίσεις, αλλά όχι για ένα οποιοδήποτε απογευματινό event. Ακόμα και αν είναι ο τελικός του Survivor.

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη

    Την Ευρυδίκη σας την αφήσαμε για το τέλος. Ο λόγος; Το διπλό της χτύπημα κακογουστιάς: Και κατέφθασε με μαγιό γνωστής μαγαZARAς και ροζ γυαλιά ηλίου και φόρεσε λευκά αθλητικά για να ολοκληρώσει το συνολάκι της. Και μετά, μας φύλαξε το καλύτερο για το τέλος: Βγήκε στην σκηνή του Survivor με ένα φλοράλ jumpsuit που θα ήταν πολύ πιο όμορφο αν είχε συνδυαστεί με φλατ σανδάλια και ένα ωραίο σινιόν και όχι με μαλλί – υπερπαραγωγή. Less is more βρε κορίτσι μου, όλα εμείς θα στα πούμε πια;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε δημοπρασία το αεροπορικό εισιτήριο του Ντάνου – Απίστευτο το ποσό που θα στοιχίσει!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Δείτε την πιο συγκινητική φωτογραφία από το μυστήριο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Oι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς



    ΣΧΟΛΙΑ