• LIFE&STYLE

    Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Οι κακοντυμένες της βραδιάς που συζητήθηκαν

    • NewsRoom
    Ζυγούλη


    Όλες έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν στον γάμο της χρονιάς, ωστόσο μερικές δεν τα κατάφεραν! Άλλες ήταν ντυμένες… too much και άλλες ντύθηκαν με πολύ λίγα – ειδικά για την περίσταση.

    Ακολουθεί μια λίστα με τις κυρίες που δυστυχώς ατύχησαν στην επιλογή του φορέματός τους.

    Δούκισσα Νομικού: Με outfit – ωραίο στη σκέψη, άτυχο στην πράξη- η προσφάτως παντρεμένη καλλονή εμφανίστηκε με midi floral φόρεμα που είναι περισσότερο κατάλληλο για μυστήρια όπως μια απογευματινή βάπτιση αλλά όχι για βραδινό γάμο (ειδικά αν ο συγκεκριμένος γάμος πρόκειται για εκείνον του εθνικού μας star). Επομένως, η άποψη μας είναι ότι ένα όμορφο πρόσωπο και μια κομψή σιλουέτα δεν σε σώζουν πάντα. Ομολογώ πως με την πρώτη ματιά το outfit μου άρεσε, ωστόσο μετά η φωνή της λογικής – και της κολλητής μου- με συνέτισε . Γιατί βρε Δούκισσα;

    Σίσσυ Χρηστίδου: Η juicy Σίσσυ, με το πρόσωπο που γράφει εκπληκτικά στην κάμερα, αδικήθηκε με την επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος. Είναι γνωστό  πως σε γάμους λευκά και μαύρα δεν φοράμε, επομένως το outfit δεν ήταν το κατάλληλο. Η παρουσιάστρια με την δική της σειρά ρούχων θα μπορούσε κάλλιστα να έχει επιλέξει κάτι που της ταίριαζε καλύτερα για την περίσταση. Bonus ερώτηση: Αυτό το χνουδωτό, είναι το τσαντάκι της;

    Ελεονώρα Μελέτη: Με σωστό κόψιμο αλλά με υπέρλαμπρο φόρεμα εμφανίστηκε η κατά τα άλλα συμπαθέσταστη Ελεονώρα στον γάμο της χρονιάς. Ίσως κάτι πιο ουδέτερο σε χρώμα και ύφος να μας άρεσε καλύτερα. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στα παπούτσια , μιας και ήταν too much μετά τα στρας που είχε το φόρεμα. Εκτιμούμε, ωστόσο, την προσπάθεια, αφού η Ελεονώρα στην προσωπική της ζωή ντύνεται με πιο αθλητικά outfits.

    Ρούλα Ρέβη: Μια εμφάνιση που δίχασε πολλούς – και όχι άδικα. Ουδέτερος τόνος, λίγο παγιέτα αλλά ορισμένοι είπαν πως κάτι πήγε στραβά, το οποίο δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Αφήνω την τελική κρίση σε εσάς.

    Ευαγγελία Αραβανή: Ο λόγος που η Ευαγγελία βρίσκεται στην λίστα είναι εν μέρει ίδιος με εκείνον που βρίσκεται και η Σίσσυ Χρηστίδου. Κομψό φόρεμα, να είμαστε και ειλικρινείς, αλλά λευκό καλό είναι να φορέσεις μόνο στον γάμο σου Ευαγγελία μου και όχι σε γάμο άλλης.

    Bonus εμφανίσεις: Με πόνο στην λίστα μας βρίσκεται και η Έλενα (Παπαρίζου) της καρδιάς μας. Η Έλενα επέλεξε για την βραδιά ένα μαύρο, κοντό, γυαλιστερό φόρεμα, το οποίο το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε, είναι πως θα μπορούσε να φορεθεί σε πίστα.

    *φωτό: NDP Photo Agency

    Η λίστα κλείνει με την Μελίνα Ασλανίδου και το γαλάζιο μάξι φόρεμα της, με σκίσιμο και ντεσέν που δυστυχώς δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση. Φήμες λένε ότι το φόρεμα φωσφόριζε καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 22 διάσημες Ελληνίδες νύφες της showbiz: Γάμοι που… διαλύθηκαν και νυφικά που συζητήθηκαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ζυγούλη – Ρουβά: Ο τρυφερός συμβολισμός πίσω από το νυφικό της Κάτιας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ζυγούλη-Ρουβάς: Αυτό ήταν το μενού στο λαμπερό γάμο τους



    ΣΧΟΛΙΑ