• LIFE&STYLE

    Έξι τρόποι για να μοιάσετε στους δισεκατομμυριούχους


    Οι δισεκατομμυριούχοι βλέπουν τον κόσμο και τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Μάλλον γι’ αυτό είναι δισεκατομμυριούχοι! Έχουν τις δικές τους μοναδικές συνήθειες, τα γνωρίσματα, τις αρχές, τα χαρακτηριστικά και την ηθική, που τους έκαναν να επιτύχουν και που τους επιτρέπουν να διατηρήσουν τον πλούτο τους.

    Αν αντιγράψουμε και μιμηθούμε μερικές από τις συνήθειες, τις νοοτροπίες και τους επιχειρηματικούς κανόνες τους, μπορούμε ίσως να γίνουμε καλύτεροι. Με αυτό κατά νου, δείτε 8 τρόπους με τους οποίους οι δισεκατομμυριούχοι διαφοροποιούνται από εμάς και τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε περισσότερο σαν αυτούς.

    1. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ
    Οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι συμφωνούν ότι το πάθος είναι ο πιο σημαντικός τρόπος επιτυχίας. Οι δισεκατομμυριούχοι επιλέγουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και όχι τα χρήματα αυτά καθαυτά. Δεν τα παρατάνε αν δεν τα καταφέρουν.

    2. Δουλεύουν πολύ σκληρά, αλλά εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη ζωή
    Εργάζονται σκληρά, μερικές φορές πιο σκληρά από όλους τους άλλους. Στην πραγματικότητα, είναι γνωστοί για την εμμονή που έχουν με τη δουλειά τους. Παρόλο που εργάζονται πολύ, δεν ξεχνούν να διασκεδάσουν “επαναφορτίζοντας” τις μπαταρίες τους και να απολαύσουν καρπούς της εργασίας τους.

    3. Διατηρούν τα πράγματα απλά
    Εάν κοιτάξετε τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους, δεν είχαν πολύπλοκους και μαζικούς στόχους. Είχαν έναν απλό σκοπό. Ο Henry Ford ήθελε να κάνει το αυτοκίνητο οικονομικό για όλους. Ο Bill Gates ήθελε έναν υπολογιστή σε κάθε σπίτι. Ο Jeff Bezos ξεκίνησε ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Ο Mark Zuckerberg ήθελε να συνδέσει ανθρώπους.

    4. Εξακολουθούν να βασίζονται σε άλλους
    Οι δισεκατομμυριούχοι συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι οι πιο έξυπνοι του κόσμου. Συνεργάζονται με ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι, σε διευθυντές, βοηθούς, κατασκευαστές κλπ.

    5. Απαιτούν επικοινωνία και “σπρώξιμο” για να προχωρήσουν κάτι
    Περιμένουν από την ομάδα τους να τους παράσχει σχετικές πληροφορίες, παρά να ξοδεύουν χρόνο για να διεξάγουν τις δικές τους έρευνες. Υπολογίζουν τις αποφάσεις τους σχετικά με το πού πρέπει να επικεντρώσουν τον χρόνο, τα χρήματά και την ενέργειά τους.

    6. Αφήνουν τα πράγματα καλύτερα από ό,τι τα βρήκαν
    Δεν είναι μυστικό ότι οι δισεκατομμυριούχοι θέλουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο από πριν. Το μυαλό τους βρίσκεται διαρκώς σε μια παραγωγική διαδικασία.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η ρουτίνα του δισεκατομμυριούχου Jeff Bezos

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δισεκατομμυριούχοι: Τα ενδιαφέροντα, τα πάθη και τα χόμπι τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η λιτή καθημερινότητα 8 δισεκατομμυριούχων

     



    ΣΧΟΛΙΑ