• LIFE&STYLE

    Έτσι θα γίνει ο τελικός του Survivor: Πώς θα ανακοινωθεί ο νικητής (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Aντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor, του reality που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τους τελευταίους μήνες. 25 παίκτες ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο με όνειρο να φτάσουν στον τελικό και να φύγουν με το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

    Οι τρεις παίκτες που έχουν φτάσει μια ανάσα πριν το έπαθλο είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

    Ενας από τους τρεις παίκτες θα αποχωρήσει απόψε και οι δύο φιναλίστ πάνε τελικό.

    Όπως είχε ανακοινώσει εδώ αρκετό καιρό η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ημιτελικός και τελικός θα μεταδοθούν ουσιαστικά live από ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ελλάδα.

    Η ίδια δήλωνε πως στον ημιτελικό θα έχουμε νέα ψηφοφορία του κοινού που θα δώσει τους δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor 2017. Αντίστοιχα, οι δύο διεκδικητές του τροπαίου θα μπουν σε ψηφοφορία στον τελικό προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

    Σε αυτά τα δύο live αναμένεται να παραβρεθούν όλοι οι παίκτες του φετινού survivor, ενώ ο τηλεοπτικός χρόνος θα γεμίσει με παραλειπόμενα, highlight της χρονιάς και ίσως, αν κρίνουμε από το τουρκικό παιχνίδι, να δούμε και εικόνες από αγωνίσματα και δραστηριότητες που δεν έχουν προβληθεί ξανά.

    Θυμίζουμε πως στην τουρκική version, η οποία είναι ίδιας παραγωγής με την ελληνική, ο παρουσιαστής και παραγωγός φύλαγε μια μεγάλη έκπληξη, την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Άγιο Δομίνικο.

    Όλα αυτά προκειμένου να καταλήξουμε στην τελική ετυμηγορία του κοινού που θα αναδείξει και τον μεγάλο νικητή.

    Έτσι θα ανακοινωθεί ο νικητής

    Πάρτε μια ιδέα για τον τρόπο που θα εξελιχθεί το τελικός της Τετάρτης από τον τουρκικό τελικό. Έπειτα από ψηφοφορία του τουρκικού τηλεοπτικού κοινού νικητής αναδείχτηκε ο Οτζεντάι Γκιρίσκεν.

    Ο Οτζεντάι είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία και θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της τουρκικής ομάδας. Γεννήθηκε το 1992 στην Κωνσταντινούπολη και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στις “φυσική αγωγή” και αγωνίστηκε με την ομάδα της Φενέρ Μπαχτσέ.

    Πηγή:Thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Ο παραμυθένιος γάμος και οι διάσημοι καλεσμένοι (20 pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Mε κλάματα στο πλατό του Survivor Panorama – «Μετάνιωσα για τον Ντάνο» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Το πρόβλημα υγείας της Βαλαβάνη που της προκάλεσε πρήξιμο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ