• LIFE&STYLE

    Τα 11 πιο εντυπωσιακά εστιατόρια όλου του κόσμου (pics)

    εστιατόρια


    Ενώ το εξαιρετικό φαγητό είναι υψίστης σημασίας, η ατμόσφαιρα είναι ένας άλλος τεράστιος παράγοντας όταν πρόκειται για δείπνο. Είτε αναζητάτε εκπληκτική θέα, μοναδικές τοποθεσίες, είτε ρομαντισμό με κεριά, αυτά είναι 11 από τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια όλου του κόσμου.

    1. Sirocco – Ταϊλάνδη
    Βρίσκεται στον 63ο όροφο του ξενοδοχείου 5 αστέρων Lebua Bangkok. Το εστιατόριο και η πανοραμική θέα της πόλης, είναι τόσο δημοφιλείς που οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν κράτηση εβδομάδες πριν.
    Sirocco, Bangkok, Thailand

    2. Ristorante Grotta Palazzese – Ιταλία
    Τοποθετημένο σε ένα ασβεστολιθικό σπήλαιο με θέα τα καταρρακτώμενα νερά της Αδριατικής. Δεν είναι περίεργο ότι το Ristorante Grotta Palazzese έχει επανειλημμένα ψηφιστεί ως το πιο ρομαντικό εστιατόριο στον κόσμο.
    Ristorante Grotta Palazzese, Polignano a Mare, Italy

    3. Ithaa Undersea Restaurant – Μαλδίβες
    Βρίσκεται στο Hilton Conrad στις Μαλδίβες και οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν 16 πόδια κάτω από τη στάθμη της θάλασσας, ενώ περιβάλλεται από πανοραμική θέα στον πολυσύχναστο ωκεανό και τη θαλάσσια ζωή.
    Ithaa Undersea Restaurant, Maldives

    4. Restaurant Lasserre – Γαλλία
    Τίποτα δεν αποπνέει αρκετή “γοητεία” όσο το Παρίσι και το εστιατόριο Lasserre, που βρίσκεται ακριβώς έξω από τα Ηλύσια Πεδία, είναι γοητευτικό με τα κέικ που έχουν χρυσές πινελιές, τους γιγαντιαίους πολυελαίους και την εκλεκτή κουζίνα.
    Restaurant Lasserre, Paris, France.

    5. Westlight – Νέα Υόρκη
    Βρίσκεται στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Το κομψό κοκτέιλ μπαρ και το εστιατόριο με θέα το Μανχάταν, είναι απίστευτα.
    Westlight, Brooklyn

    6. Sheesh Mahal – Ινδία
    Αυτό το υπαίθριο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στο The Leela Palace Udaipur, επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαμβάνουν εξαιρετική θέα στη λίμνη Pichola ενώ γευματίζουν κάτω από τα αστέρια.
    Sheesh Mahal, Udaipur, India

    7. Mozaic – Ινδονησία
    Το Mozaic μοιάζει περισσότερο με μια τροπική όαση παρά με ένα εστιατόριο, καθώς οι επισκέπτες γευματίζουν με (βραβευμένο) κρασί και φαγητό στη μέση ενός καταπράσινου κήπου.
    Mozaic, Bali, Indonesia

    8. Turandot – Ρωσία
    Βρίσκεται στο εσωτερικό του ανακτόρου Turandot, το οποίο φημολογείται ότι κόστισε 50 εκατομμύριο δολάρια για την ανέγερση του. Υπερπολυτελές με βελούδινα καθίσματα, χρυσά στοιχεία και τοιχογραφημένες οροφές.
    Turandot, Moscow, Russia

    9. Ali Barbour’s Cave Restaurant – Κένυα
    Στο Ali Barbour, οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν μέσα σε μια σπηλιά που θεωρείται ότι είναι μεταξύ 120.000 και 180.000 ετών. Εάν αυτό δεν είναι αρκετά μαγικό, το σπήλαιο είναι καλυμμένο με κεριά και έχει θέα τα αστέρια στον ουρανό.
    Ali Barbour’s Cave Restaurant, Diani Beach, Kenya

    10. Ristorante La Sponda – Ιταλία
    Φωλιασμένο στη γραφική πόλη του Positano στη φημισμένη ακτή Αμάλφι της Ιταλίας. Τα τοξωτά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που βλέπουν στη θάλασσα και οι διακοσμημένες με αμπέλια οροφές, το κάνουν υπέροχο.
    Ristorante La Sponda, Positano, Italy

    11. Perla – Πουέρτο Ρίκο
    Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στη θάλασσα της Καραϊβικής, ενώ κάθονται μέσα σε ένα κέλυφος στο La Concha Hotel. Σκαρφαλωμένο πάνω από μια πισίνα, η αντανάκλαση του νερού αναπηδά από τις οροφές για να δημιουργήσει μια εκθαμβωτική ατμόσφαιρα.
    Perla, San Juan, Puerto Rico

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πιο ακριβά εστιατόρια του κόσμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το πιο χρωματιστό ξενοδοχείο βρίσκεται στην Κηφισιά! (14 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 10 πιο ακριβά ξενοδοχεία όλου του κόσμου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ