• LIFE&STYLE

    Ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση με το άλογό της

    • NewsRoom
    Αθηνά Ωνάση


    Στο ιππικό γκαλά του Παρισιού με το όνομα “Saunt Hermes CS15” πήρε μέρος η Αθηνά Ωνάση, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα της είχε μια καταστροφική πτώση με το άλογό της, κάτι που της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το έπαθλο.

    Αθηνά Ωνάση

    Η Ελληνίδα κληρονόμος συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερα τέτοια ραντεβού κάθε χρόνο και δεν θα μπορούσε να λείπει από το συγκεκριμένο, το οποίο είναι πολύ διάσημο και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ονόματα.

    athina-alogo-tria

    Ενώ βρισκόταν εν μέσω της προσπάθειάς της, είχε μια πτώση με το άλογο της Contanga, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι της και έτσι να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια ξένα μέσα, η Ωνάση έφυγε κουτσαίνοντας από την αρένα, δείχνοντας ότι όντως ήταν ανήμπορη να συνεχίσει την αγώνα της.

    Αθηνά Ωνάση

    Κάπου εκεί, τα μέσα αναφέρονται και στους προηγούμενους τραυματισμούς που είχε η κληρονόμος, όπως το σπάσιμο των πλευρών της το 2007, τα κατάγματα και τη νοσηλεία στο νοσοκομείο το 2012 αλλά και το πέσιμο της στο Μονακό το 2014, που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ήταν παρεμφερές με αυτό που είχε το Σαββατοκύριακο. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια δεν σκέφτηκε ποτέ, παρά τις πτώσεις, να εγκαταλείψει το αγαπημένο της αγώνισμα.

    Αθηνά Ωνάση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μίνως Κυριακού: Η Μαρί πήρε τα κοσμήματα, πήρε το τζετ μου και έφυγε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιοι «Διάσημοι» είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 21 Μαρτίου)

     



    ΣΧΟΛΙΑ