• LIFE&STYLE

    Σία Κοσιώνη: Διήμερο ξεκούρασης στην Αντίπαρο – Αποκλειστικές φωτό

    • NewsRoom


    Δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Σία Κοσιώνη «απαθανατίστηκε» σε παραλία της Αντίπαρου. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του mononews βλέπετε την κομψή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με λαχανί ολόσωμο μαγιό στην κοσμική παραλία Σωρός.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια διέμενε στο Soros beach rooms and suites, το πιο γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, στο οποίο βρέθηκε με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη για να παρευρεθεί στο γάμο της καλής της φίλης και συναδέρφου, Άννας Μπουσδούκου.

    Η Σία, όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων ενώ αρκετοί σχολίασαν το πόσο κομψή είναι αν και βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της!

    Η ανυπομονησία για το παιδί που έρχεται αλλά και ο χαμός του επίτιμου που τους κόστισε

    Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου και στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων για λίγο ακόμα καιρό, αφού περίπου στο τέλος του Νοεμβρίου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

    Μπακογιάννης και Κοσιώνη περιμένουν με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτα τους, ο οποίος σφραγίστηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο σε μια σεμνή τελετή στο Καρπενήσι.Το χαρούμενο αυτό γεγονός, ήρθε λίγο καιρό μετά τον χαμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος βύθισε στο πένθος την οικογένεια και έγινε η αιτία να αναβληθεί ο γάμος τους ο οποίος αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στα Χανιά.  Η Σία, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δεν παρέστη στην κηδεία του Επίτιμου γεγονός που σχολιάστηκε από πολλούς ωστόσο βρήκε απολύτως σύμφωνη την οικογένεια Μητσοτάκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σία Κοσιώνη: Δύο μήνες πριν γεννήσει βρέθηκε στον γάμο καλής της φίλης και παρουσιάστριας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Το Καρπενήσι είναι το αγαπημένο τους μέρος! (4 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπακογιάννης – Κοσιώνη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τον γάμο του (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ