• LIFE&STYLE

    Άντρες προσοχή! Πώς να φορέσετε το τζιν ανάλογα με την ηλικία σας

    men in jeans


    Το τζιν είναι ένα ρούχο απαραίτητο για κάθε ντουλάπα, είτε γυναικεία είτε αντρική. Στη γκαρνταρόμπα των αντρών, όπου δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο. Το τζιν ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα απλό και καθημερινό ντύσιμο σε μια επίσημο και κυριλέ ενδυμασία. Είναι ένα μοντέρνο κομμάτι και δεν θα χάσει ποτέ την αξία του.

    Ωστόσο, οι άντρες θα πρέπει να δίνουν προσοχή στο είδος του τζιν που επιλέγουν να φορέσουν, καθώς θα πρέπει να συμβαδίζει με την ηλικία τους – όπως και όλα τα ρούχα άλλωστε. Για να μην υπάρχει “αμηχανία” στο ντύσιμό σας και για να έχετε το στυλ που σας ταιριάζει, ρίξτε μια ματιά στο τι είδους τζιν θα πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκετε.

    Βέβαια, ο καθένας έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα στο ντύσιμο και μπορεί να τα συνδυάσει όπως θέλει!

    Έως 25 χρονών
    Με σκισίματα
    Από τους έφηβους μέχρι τους νεαρούς ενήλικες, τα σκισμένα τζιν μπορούν να φαίνονται “cool” και να συμβαδίζουν με την επαναστατική αύρα τους.

    tumblr_of6c7crTIb1t0ix92o1_1280

    Από 25 – 40 χρονών
    Φθαρμένο
    Έχουν τη θέση τους ανάμεσα στα σκισμένα και στα κλασικά τζιν, αφού διαθέτουν ελαφρά ξεθωριάσματα που τους δίνουν μια μοντέρνα -όχι όμως υπερβολική- διάθεση.

    jeans

    Πάνω από 40:
    Κλασικό
    Οι ίσιες και κλασικές γραμμές στα τζιν είναι ό,τι καλύτερο για να πετύχετε ένα κομψό, άνετο και ώριμο στυλ, χωρίς να φαίνεται πως προσπαθείτε να δείξετε μικρότεροι.

    tumblr_n6wvvsIo0k1s9n6iuo1_r1_500



    ΣΧΟΛΙΑ