• LIFE&STYLE

    Η «άγνωστη» φιλία της Ζωής Λάσκαρη με τη Νόνικα Γαληνέα – Όλα όσα τις ένωσαν (video)


    Την χρυσή εκείνη εποχή του κινηματογράφου, τότε που βγήκαν όλα τα αστέρια που θα φωτίζουν για πάντα τις οθόνες μας, λίγες ήταν οι σταρς που διατηρούσαν μια αγνή φιλία. Τόνοι μελάνι είχαν χυθεί για τις κόντρες τις Αλίκης με την Τζένη Καρέζη άσχετο αν οι δυο τους ήταν αυτοκόλλητες, ενώ μια άλλη «άγνωστη» φιλία ήταν και εκείνη της Νόνικας Γαληνέα με τη Ζωή Λάσκαρη.

    Αν και οι δυο υπήρξαν καλλονές και είχαν πολλές φορές βρεθεί επαγγελματικά αντιμέτωπες για κάποιο ρόλο, είχαν επιλέξει να αφήσουν τα επαγγελματικά τους στην άκρη και διατηρήσουν ανέπαφα τα φιλικά τους αισθήματα.

    Νόνικα Γαληνέα και Ζωή Λάσκαρη παρέμειναν αχώριστες μέχρι να μπει ανάμεσά τους ο θάνατος, αφού η «Ζωίτσα» όπως την αποκαλούσαν οι θαυμαστές της έφυγε από τη ζωή τη Παρασκευή 18 Αυγούστου. Η Νόνικα, λύγισε μπροστά στο φέρετρο της αδερφικής της φίλης κατά την κηδεία της Λάσκαρη τη Τρίτη 22 Αυγούστου. Ντυμένη στα λευκά, το αγαπημένο χρώμα της Ζωής, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα ενώ στο πλευρό της βρισκόταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η κόρη του, Άννα Μαρία.

    «Με τη Νόνικα ακόμα είμαστε φίλες. Μιλάμε. Βλεπόμαστε, την αγαπώ πολύ», είχε πει σε μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Ζωή Λάσκαρη. Η Νόνικα Γαληνέα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, λίγο μετά τον θάνατο της καλύτερης της φίλης δήλωσε: «Της είχα πει πριν από λίγο καιρό: ”Είσαι πολύ τυχερή που σε λένε Ζωή, γιατί αυτή τη λέξη παρακαλάμε όλοι στο Θεό. Ζωή ζητάμε όλοι. Τώρα μία είναι η αλήθεια. Είναι αβάστακτο για τους δικούς της, αλλά ο Θεός της χάρισε το μεγαλύτερο δώρο. Την πήρε κοντά Του με τον τρόπο που όλοι παρακαλάμε να μας πάρει. Με πόνο και αγάπη της εύχομαι να είναι ευλογημένο το ταξίδι. Η φιλία μας ήταν στενή. Η Ζωή είχε μεγάλη καρδιά και ήταν πιστή φίλη. Σε κάθε χαρά και σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ήταν κοντά μου. ‘Οπως ήμουν και εγώ κοντά της. Θα θυμάμαι πάντα το δυνατό γέλιο της, το κέφι της και της μοναδικής σε αισθητική εμφανίσεις της, με τα υπέροχα φορέματα της και τον τρόπο που ήξερε να τα προβάλλει. Θα μου λείψει πάρα πολύ!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Έλενα Ακρίτα ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια για το ταλέντο της Ζωής Λάσκαρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη μητέρα της (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λύγισε η Νόνικα Γαληνέα μπροστά στο φέρετρο της Ζωής Λάσκαρη!

     



    ΣΧΟΛΙΑ