• LIFE&STYLE

    Αυτοί είναι οι προορισμοί που προτιμούν οι εκατομμυριούχοι για τις διακοπές τους

    προορισμοί


    Όλοι μας ονειρευόμαστε πού θα πηγαίναμε διακοπές, αν δεν υπήρχε το οικονομικό κομμάτι. Άλλοι φανταζόμαστε πως θα κάναμε σκι στο παραμυθένιο και χιονισμένο Άσπεν, άλλοι πως θα είχαμε το δικό μας νησάκι στην εξωτική Καραϊβική και άλλοι πως θα γευόμασταν την Ευρωπαϊκή γοητεία.

    Για μερικούς αυτά τα όνειρα είναι πραγματικότητα! Οι εκατομμυριούχοι μπορούν να ζήσουν τις διακοπές τους όπως ακριβώς τις φαντάζονται και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν χωρίς άγχος και δεύτερες σκέψεις τον προορισμό που λαχταρούν. Μην ξεχνάμε πως…ακόμη και οι εκατομμυριούχοι χρειάζονται διακοπές από τη σκληρή δουλειά!

    Αυτοί είναι οι προορισμοί που 6 εκατομμυριούχοι προτιμούν για τις διακοπές τους:

    1. Richard Branson – British Virgin Islands (Βρετανικές Παρθένες Νήσοι)
    Το Necker Island από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους είναι, όχι μόνο το ιδιωτικό νησί του επιχειρηματία Richard Branson, αλλά και ένας τόπος όπου και άλλοι εκατομμυριούχοι περνούν τις διακοπές τους (όπως οι Obamas).
    british virgin islands

    2. Bill Gates – Croatia (Κροατία)
    O ιδρυτής της Microsoft είναι ανοιχτός στην εξερεύνηση ενός τόπου και του αρέσει να έχει σχέσεις με τους ντόπιους. Επισκέπτεται συχνά την πόλη Skradin και χαλαρώνει στο νησί Hvar, που είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη της Ευρώπης.
    Banje Beach, Croatia

    3. Roman Abramovich – St. Barts (Άγιος Βαρθολομαίος)
    Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Chelsea Football Club είναι ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα γιοτ στον κόσμο, το οποίο αγκυροβολεί στο St. Barts, ενώ έχει και το δικό του σπίτι στα νησιά της Καραϊβικής.
    st. barts


    4. Steven Spielberg – Ireland (Ιρλανδία)

    Ο σπουδαίος σεναριογράφος και σκηνοθέτης περιοδεύει σε ολόκληρη την Ιρλανδία με την οικογένειά του, έχοντας ως έδρα την Κομητεία Κλέιρ, και θεωρεί το ταξίδι αυτό “μια εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή”.ireland Cliffs of Moher

    5. Oprah Winfrey – Fiji (Νησιά Φίτζι)
    Η Όπρα είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες των ΗΠΑ και ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς είναι τα Νησιά Φίτζι, με τις ήρεμες θάλασσες, το τροπικό τοπίο και τις όμορφες παραλίες.
    Monuriki Island, Fiji

    6. Warren Buffett – Laguna Beach (Λαγκούνα Μπιτς)
    Ο γνωστός μεγιστάνας συνήθιζε να χαλαρώνει σε αυτό το καλοκαιρινό θέρετρο της Καλιφόρνια, στο δικό του σπίτι, που είχε αγοράσει από το 1971. Πρόσφατα, όμως, το έθεσε προς πώληση στην τιμή των 11 εκατομμυρίων δολλαρίων!
    Laguna Beach, California Κείμενο: Παναγιώτα Κλεάνθους



    ΣΧΟΛΙΑ