• LIFE&STYLE

    5 λάθη που κάνετε όταν βάζετε την ενυδατική σας


    Η ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου μας κρίνεται απαραίτητη τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, ιδίως τις περιόδους καύσωνα, όπως αυτή που διανύουμε. Έτσι, η χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας είναι σημαντική για την υγεία του δέρματός μας. Η εφαρμογή της μπορεί να φαίνεται απλή, όμως, σίγουρα δεν είναι, καθώς όλες οι γυναίκες κάνουμε τα ακόλουθα λάθη:

    • Την εφαρμόζουμε σε στεγνή επιδερμίδα

    Η ενυδατική κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται, μετά το πλύσιμο του προσώπου. Αν δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή, που το δέρμα μας έχει κάποια υγρασία, η κρέμα δεν θα απορροφηθεί σωστά.

    • Υψηλή τιμή = υψηλή ποιότητα

    Συνήθως έχουμε την εντύπωση πως όσο πιο ακριβό είναι ένα προϊόν περιποίησης ή ένα καλλυντικό, τόσο καλύτερο είναι. Wrong! Η ποιότητα δεν έχει πάντα σχέση με την τιμή. Μπορούμε να βρούμε εξαιρετικές κρέμες, σε πολύ προσιτή τιμή.

    • Οι λιπαρές επιδερμίδες καλό είναι να αποφεύγουν τις ενυδατικές

    Το δέρμα μας είτε είναι λιπαρό είτε όχι, χρειάζεται εντατική και συστηματική ενυδάτωση. Όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, μπορούν να επιλέξουν μια κρέμα, κατάλληλη για τον τύπο δέρματός τους και τις ανάγκες τους.

    • Δεν την απλώνετε απαλά

    Είναι πολύ σημαντικό να φέρεστε στο δέρμα σας ευγενικά και να αποφεύγετε τις απότομες και βίαιες κινήσεις. Απλώστε την κρέμα σας με ήρεμες και κυκλικές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο, απορροφάτε και πολύ καλύτερα.

    • Ξεχνάτε το λαιμό.

    Σχεδόν όλες οι γυναίκες θεωρούν πως ο λαιμός τους είναι ένα σημείο που δεν χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση. Λάθος, μέγα λάθος. Μια πλούσια ενυδατική κρέμα είναι ιδανική για την περιοχή αυτή και θα σας βελτιώσει πολύ την όψη του δέρματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι top ταράτσες της Αθήνας με την καλύτερη θέα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Θεσσαλονικιά που έγινε εκατομμυριούχος από το σαλόνι του σπιτιού της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λονδίνο: Μια Κρητικιά ψήνει σουβλάκια στο κέντρο της πόλης και προκαλεί ουρές αναμονής



    ΣΧΟΛΙΑ