• LIFE&STYLE

    4+1 λάθη των αντρών στα προκαταρκτικά που δεν αρέσουν στις γυναίκες

    ζευγάρι


    Προκαταρκτικά: ένα θέμα που συνεχίζει να συζητιέται.

    Τα προκαταρκτικά, πέρα από την εκατέρωθεν ευχαρίστηση που προσφέρουν, βοηθούν στο να συγχρονιστεί η σεξουαλική επιθυμία και διέγερση ανάμεσα στο ζευγάρι, γι΄αυτό και είναι λάθος να παραλείπονται, να αποφεύγονται ή να θεωρούνται από πολύ κόσμο αμελητέας σημασίας. Συνήθως αυτή τη θεωρία έχουν οι άντρες, ενώ οι γυναίκες τα θέλουν , τα αποζητούν και τα τιμούν, μιας και όπως έδειξε μια πρόσφατη έρευνα: οι γυναίκες θέλουν ένα ερωτικό παιχνίδι διάρκειας περίπου 20 λεπτών, το οποίο να περιλαμβάνει ικανοποίηση  από και για τις δυο πλευρές.

    Έτσι, λαμβάνοντας ως αυτονόητη την ύπαρξη των προκαταρκτικών (και όχι την παράλειψή τους) σημειώσαμε τα λάθη που κάνουν οι άντρες και δεν αρέσουν στις γυναίκες:

    1. Παραμελείς το στήθος της
    Μην ξεχνάς πως πρόκειται για μια απόλυτα ερωτογενή ζώνη, που την διεγείρει σεξουαλικά. Είναι ένα σημαντικό σημείο του γυναικείου σώματος και τα αγγίγματα ή τα φιλιά στο στήθος μπορούν να την απογειώσουν. Ο ερεθισμός των θηλών μπορεί να της προκαλέσει την ίδια διέγερση με τον ερεθισμό των γεννητικών οργάνων.

    2. Την αφήνεις να γδυθεί μόνη της
    Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τις γδύνεις εσύ, εκτός από την περίπτωση που αναλαμβάνει να σου κάνει στριπτίζ. Η διαδικασία του γδυσίματος με τη δική σου βοήθεια, την ερεθίζει. Ωστόσο, μην βιαστείς να της τα βγάλεις όλα κατευθείαν. Δώσε χρόνο και προσοχή, ειδικά αν φοράει εσώρουχα που περιμένει να τα προσέξεις…

    3. Δεν μιλάς
    Το να μην μιλάς καθόλου κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και να περιμένεις το “ψητό” για να λυθεί η γλώσσα σου, είναι λάθος. Μίλα της τρυφερά ή βρώμικα ή συνδύασέ τα. Δείξε της πόσο τη θέλεις, όχι μόνο μέσα από τις κινήσεις σου, αλλά και μέσα από αυτά που της λες. Βέβαια, μην το παρακάνεις με τα λόγια και ξεχαστείς στην πράξη.

    4. Μην επαναλαμβάνεις τα προκαταρκτικά με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά
    Αν βρήκες μια καλή “συνταγή” που αρέσει και στους δυο σας, δεν σημαίνει πως πρέπει να την επαναλαμβάνεις κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια σειρά και κατά τον ίδιο χρόνο. Μην είσαι προβλέψιμος, θα βαρεθεί αν ξέρει την ακριβώς επόμενη κίνησή σου. Δοκίμασε, κάνε μια έκπληξη και στην ουσία αφήσου και κάνει ό,τι σου βγει εκείνη την ώρα.

    5. Μην κάνεις πράγματα περιμένοντας αντάλλαγμα
    Πολλοί άντρες κάνουν τα προκαταρκτικά να φαίνονται σαν μια “χάρη” που προσφέρουν απλόχερα στις γυναίκες. Θεωρούν πως ό,τι κάνουν θα πρέπει να έχει αντάλλαγμα μετά ή πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη στύση τους. Τα προκαταρκτικά δεν αφορούν τη στύση σου, αλλά την ευχαρίστηση και από τις δυο μεριές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος έχει μειώσει το σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυναικείος οργασμός: Τι (πολύ καλό) προκαλεί στον εγκέφαλο…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες πάνω στους άντρες;



    ΣΧΟΛΙΑ