ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H αγάπη για το θέατρο βρίσκεται στο DNA της, αφού οι ταλαντούχοι γονείς και παππούδες της φρόντισαν να της μεταδώσουν το «μικρόβιο» στο έπακρο!
Η Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, μεγάλωσε και μοιάζει εκπληκτικά στους γονείς της. Η όμορφη 16χρονη λατρεύει το θέατρο και δεν χάνει ευκαιρία να συνοδεύει τη μητέρα ή τον πατέρα της σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, μαζί με τον πατέρα της στο Θέατρο Ακροπόλ για να παρακολουθήσουν το μιούζικαλ Mamma Mia, το χειμώνα του πέρασε.
Φωτό: NDP photo agency
Πηγή: Thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ούρλιαζε να με βάψουν μελαχρινή γιατί… (Βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απαρηγόρητη η Βουγιουκλάκη όταν πέθανε η Καρέζη»: Τι αποκαλύπτει ο Κώστας Καζάκος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα φωτογράφου για Βουγιουκλάκη: Μου είπε θα με τελειώσει από τον κινηματογράφο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιές: Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές σε Νέα Μηχανιώνα και Ξηροπόταμο Σαμοθράκης
- Πώς θα μπορούσε να μοιάζει η οικονομική απομόνωση του Ιράν που σχεδιάζει ο Μπέσεντ
- Το αεροδρόμιο της Κατάνια επαναλειτουργεί ενώ συνεχίζεται η έκρηξη της Αίτνας
- Η Berkshire αυξάνει τις συμμετοχές της σε Delta Air Lines και Alphabet
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.