• LIFE&STYLE

    Τι νυφικό θα φορούσε η Χατζηγεωργίου στο γάμο με τον Μπουρδούμη (pics)

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου


    Ο ξαφνικός χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου ένα μήνα πριν τον γάμο τους τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz. Το καθόλου happy end του πολυσυζητημένου και πολυφωτογραφημένου love story είναι γεγονός, αφού όπως φαίνεται δύο ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτμο όπου βρίσκονταν για διακοπές, καβγάδισαν έντονα για σοβαρό λόγο και έβαλαν τέλος στη σχέση τους.

    Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο λόγος του χωρισμού που έβγαλε εκτός εαυτό την Αλεξάνδρα ήταν αρκετά σοβαρός και έτσι όλες οι προετοιμασίες του γάμου πάγωσαν.

    Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρίσκεται πάλι στον Alpha και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες μέρες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόκειται να μαζέψει τα πράγματά του από της σπίτι της δημοσιογράφου στη Γλυφάδα, εκεί που έμεναν το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας έτσι ότι δεν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.

    Ολα ήταν έτοιμα για τον πολυσυζητημένο γάμο, και φυσικά η Χατζηγεωργίου είχε έτοιμο το νυφικό της, το οποίο ήταν μια εντυπωσιακή δημιουργία του Ελληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, οποίος μάλιστα έχει και συγγενική σχέση με τη δημοσιογράφο.

    Τελικά το νυφικό θα μείνει στην ντουλάπα και η Χατζηγεωργίου έχει ήδη επιστρέψει στην καθημερινότητα, ενώ για τη νέα σεζόν θα εμφανίζεται και στο πλευρό του Νίκου Μάνεση τα Σαββατοκύριακα.

    Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το νυφικό, και δυστυχώς δεν θα την δούμε ντυμένη νύφη, δείτε παρακάτω μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου.

    Πηγή: Thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου επέστρεψε στον Alpha – Μαζεύει τα πράγματά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωστόπουλος Μπαλατσινού: Το συγκινητικό αντίο της κόρης τους Αλεξάνδρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Κωστόπουλος: Το «καρφί» του για τη νέα σχέση της Μπαλατσινού με τον Κικίλια



    ΣΧΟΛΙΑ