• AUTO

    Σοκαριστικό τροχαίο για τον πρώην παρουσιαστή του Top Gear – Κινδύνεψε η ζωή του

    Top Gear

    Ο πρώην παρουσιαστής του “Top Gear” Ρίτσαρντ Χάμοντ


    Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο πρώην παρουσιαστής της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear Ρίτσαρντ Χάμοντ κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων στην ορεινή Ελβετία και  μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

    Όπως μεταδίδει η Daily Mail, o 47χρονος παρουσιαστής οδηγούσε ένα supercar αξίας δύο εκατομμυρίων στερλινών το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, τη στιγμή που εκείνος γύριζε τη νέα του εκπομπή.

    Εικόνες από το σημείο δείχνουν το αυτοκίνητο να καίγεται κατά τη διάρκεια της κούρσας Bergrennen Hemberg, σε ορεινό δρόμο που ήταν κλειστός για τον αγώνα στην περιοχή St. Gallen της Ελβετίας.

    Top Gear
    Εικόνα από το σημείο του ατυχήματος στην Ελβετία

    «Το δυστύχημα ήταν πραγματικά άσχημο. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Υπήρξε πραγματική ανησυχία για τον Ρίτσαρντ αλλά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν σε ετοιμότητα και είναι πολύ τυχερός. Θύμισε φριχτές αναμνήσεις από το τροχαίο του 2006, για όσους ήταν μάρτυρες», είπε πηγή στη Sun αναφερόμενη παράλληλα σε παλαιότερο τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής το Σεπτέμβριο του 2006, όταν το όχημά του είχε συγκρουστεί με ταχύτητα 130 χλμ. την ώρα, με αποτέλεσμα ο Χάμοντ να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που οδήγησαν σε προσωρινή απώλεια μνήμης και κατάθλιψη.

    Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο Ρίτσαρντ Χάμοντ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής είχε ένα ακόμα τροχαίο πριν μερικές εβδομάδες, όταν οδηγούσε μηχανή σε δρόμο απομακρυσμένης περιοχής της Μοζαμβίκης, όπου είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόστιμα για 200.000 οχήματα που εμφανίζονται κατά λάθος ως ανασφάλιστα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικά Tesla μοντέλα που ξεπερνούν κάθε φαντασία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το νέο Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio είναι μια ιταλική πρόκληση 505 ίππων



    ΣΧΟΛΙΑ