• LIFE&STYLE

    Νέος έρωτας στον εφοπλιστικό κόσμο: Ο υιός Τσαβλίρη και η Ελληνίδα «Αντζελίνα Τζολί» από την Κρήτη

    • NewsRoom


    Ερωτευμένος με την Ελληνίδα «Αντζελίνα Τζολί» κατά κόσμον Αγγελίνα Ματαλιωτάκη με καταγωγή από την Κρήτη είναι ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος Τσαβλίρης, γόνος μίας από τις παλαιότερες ναυτιλιακές οικογένειες.

    Ο νεαρός εφοπλιστής και απόφοιτος του University of Oxford Αλέξανδρος Τσαβλίρης ζει τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με την Espresso τον έρωτά του με την εντυπωσιακή Κρητικιά, η οποία έγινε γνωστή στα ελληνικά media ως η «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί» λόγω της σχετικής ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι ταξιδεύει μαζί σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο και το Παρίσι έως το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη, όπου η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και εκείνος συνδυάζει εργασία και ευχαρίστηση. Πρόσφατα είχαμε την τύχη να θαυμάσουμε το νεαρό μοντέλο σε μία αμφιλεγόμενη για το κοινό επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο.

    Σημειώνεται πως ο Αλέξανδρος Τσαβλίρης είναι ο γιος του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη, οι οποίοι έχουν μία παλαιότερες ναυτιλιακές εταιρίες ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θετική στον ιό του HIV είναι η Κοντσίτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τις Μαλδίβες, σειρά είχε η Βενετία: Το νέο ταξίδι Λυκουρέζου-Καλογρίδη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η Φιλιώ Πυργάκη: «Πολεμάω με τον καρκίνο»

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ