• LIFE&STYLE

    Νέο trend στο μακιγιάζ: Δες πώς θα φορέσεις το glitter στα χείλη

    • NewsRoom
    χείλη με γκλίτερ


    Ένα νέο trend στο μακιγιάζ έρχεται να κάνει τις βραδινές σου εμφανίσεις πολύ πολύ εντυπωσιακές. Διάλεξε το χρώμα που θα βάψεις τα χείλη σου και δες πώς θα το κάνεις ακόμη πιο λαμπερό, πασπαλίζοντας με λαμπερό glitter. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως μόνο ένα στοιχείο στο μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι με glitter, όχι δηλαδή και τα μάτια σου, για να τραβάει την προσοχή και να είσαι κομψή και σούπερ μοδάτη.

    1. Αφού κάνεις περίγραμμα με το μολύβι χειλιών στην απόχρωση του κραγιόν, πέρνα τα χείλη σου με το κραγιόν που επιλέξεις για παράδειγμα κόκκινο.
    2. Αμέσως μετά βάλε ένα lip gloss.
    3. Με ένα πινελάκι πέρνα πάνω στα χείλη σου σκόνη glitter, (το glitter που χρησιμοποιείς σα σκιά ματιών) σχεδόν ταμποναριστά και είσαι έτοιμη. Χρησιμοποίησε και ένα χαρτομάντηλο την ώρα που θα τοποθετείς το glitter, κάτω από τα χείλια, για να μην “λερώσει” το πρόσωπό σου.

      Νέο trend στο μακιγιάζ: Δες πώς θα φορέσεις το glitter στα χείλια

    Νέο trend στο μακιγιάζ: Δες πώς θα φορέσεις το glitter στα χείλια

    Μπορείς να επιλέξεις ό,τι απόχρωση θέλεις. Κόκκινο, ροζ, βυσσινί, ροδακινί. Μπορείς επίσης να βάψεις σε nude απόχρωση τα χείλη και να περάσεις από πάνω glitter σε ό,τι άλλο χρώμα θέλεις όπως για παράδειγμα καφέ, μοβ κλπ.

    Το μακιγιάζ των ματιών σου θα πρέπει να είναι απαλό, έχοντας τονίσει τα μάτια, ενώ και τα ρούχα σου θα πρέπει να είναι ανάλογα με το τόσο εντυπωσιακό αυτό μακιγιάζ.

    Νέο trend στο μακιγιάζ: Δες πώς θα φορέσεις το glitter στα χείλια

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επτά μυστικά ομορφιάς μόνο με αμυγδαλέλαιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια χτενίσματα διαλέγουν οι stars για να φαίνονται πιο αδύνατες;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέοι και στιλάτοι τρόποι για να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου



    ΣΧΟΛΙΑ