• LIFE&STYLE

    Ουρές έξω από τα Notos Galleries για τα άρτι αφιχθέντα American Eagle

    • NewsRoom


    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Αθηναίους το βράδυ της Παρασκευής, αφού έζησαν από κοντά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αμερικάνικης αλυσίδας American Eagle. Το νέο κατάστημα American Eagle Outfitters άνοιξε τις πόρτες του στο πολυκατάστημα notosgalleries στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 8 Απριλίου με ένα μοναδικό πάρτι που όλοι έδειξαν να το απολαμβάνουν πολύ! Οι fans της νέας αλλά ήδη αγαπημένης μάρκας είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από νωρίς έξω από το κατάστημα. 

    Τα πιο αγαπημένα jeans όλου του κόσμου προσγειώθηκαν στην Ελλάδα και είναι έτοιμα να τους κατακτήσουν όλους. Η  αμερικανική  φίρμα  νεανικής ένδυσης American Outfitters (AEO), που κάνει τρελές πωλήσεις παγκοσμίως, ήρθε στην Ελλάδα με τον όμιλο Notos Com Holdings.

    Το πρώτο κατάστημα έκτασης 550 τετραγωνικών μέτρων, είχε ανοίξει λίγους μήνες νωρίτερα στο The Mall Athens και ήδη χιλιάδες καταναλωτές το έχουν επισκεφθεί και έχουν κάνει τις πρώτες αγορές τους.

    O εμπορικός Όμιλος Νotos Com Holdings, ξεχωρίζει με αυτή τη συνεργασία για άλλη μία φορά, ακολουθώντας την επιτυχημένη δραστηριότητα του ως μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές εταιρίες, που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα σημαντικότερα και πλέον αναγνωρίσιμα διεθνώς brands.

    Στις 13:00 η κυρία Βαρβάρα Βερνίκου, Managing Director των πολυκαταστημάτων notosgalleries, έκοψε την κορδέλα του καταστήματος και ο χώρος 255 τετραγωνικών γέμισε κόσμο που ανακάλυψε την νέα συλλογή της μάρκας, ιδανική για όσους αγαπούν τα denim και τα casual ρούχα που σωστά συνδυασμένα δημιουργούν outfits για όλη την ημέρα! Στο πάρτι παρευρέθησαν επώνυμοι φίλου του brand και αγαπημένοι fashion bloggers, φορώντας φυσικά τα δικά τους αγαπημένα κομμάτια. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν παγωμένη μπύρα Miller, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τα νέα Fentimans,Rose lemonade & Cherry tree cola.

    Τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας αναμένονται να κάνουν πολύ πετυχημένες πωλήσεις, παρέχοντας στο κοινό ρούχα με μια υψηλή ποιότητα και επιδέξια επεξεργασία.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/pedia-stin-ilektroniki-singnomi-alla-den-forate-kokkina-gantia-resital-sto-twitter/38170

     



    ΣΧΟΛΙΑ