• LIFE&STYLE

    Νέα τάση στο Instagram: Διάσημοι σατιρίζουν την εικόνα τους στα social media (pic)

    • NewsRoom
    instagram

    Instagram


    Νέα τάση φαίνεται να υπάρχει στο Instagram, με τους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες από τέσσερα κοινωνικά  δίκτυα στα οποία έχουν παρουσία, επισημαίνοντας τις διαφορές στις φωτογραφίες που επιλέγουν για κάθε ένα από αυτά.

    Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα να ποζάρουν με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το μέσον στο οποία αναρτούν τη φωτογραφία.

    Συγκεκριμένα, στο LinkedIn οι χρήστες εμφανίζονται με επαγγελματικό look, στο Facebook επιλέγουν να δείξουν τον πιο προσιτό και φιλικό εαυτό τους, στο Instagram οι περισσότεροι μοιάζουν να είναι λίγο πιο… χλιδάτοι, ενώ στο Tinder οι χρήστες έχουν πιο σέξι διάθεση και πόζα.

    Πρόσφατα στο παιχνίδι μπήκαν και διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και celebrity με σκοπό να διασκεδάσουν με αυτή τη διαπίστωση και να σατιρίσουν τους εαυτούς τους για τις επιλογές τους. Κάπως έτσι, γεννήθηκε μια νέα τάση στο Instagram, κατά την οποία οι χρήστες δημοσιεύουν ένα κολάζ τεσσάρων φωτογραφιών, αντικατοπτρίζοντας τις τέσσερις διαφορετικές πτυχές του εαυτού τους στις τέσσερις διασημότερες πλατφόρμες (LinkedIn, Facebook, Instagram, Tinder).

    Η Τζένιφερ Γκάρνερ, το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν αλλά και η Ντόλι Πάρτον έκαναν ανάλογες αναρτήσεις στα προσωπικά τους social media σατιρίζοντας τον ίδιο τους τον εαυτό.

    Δείτε ποιοι διάσημοι ακολούθησαν το νέο trend:

    View this post on Instagram

    Yes ma’am, @dollyparton, whatever you say. ♥️

    A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

    View this post on Instagram

    Get you a woman who can do it all 😉

    A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on

    View this post on Instagram

    Get u a pug who can do it all 😉

    A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on



    ΣΧΟΛΙΑ