• Media

    Instagram: H μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει- Τι καταργείται

    • NewsRoom
    instagram

    Instagram


    Μια μεγάλη αλλαγή ετοιμάζει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram.

    Μετά από 8 χρόνια, οι υπεύθυνοι της διαχείρισης του τρόπου λειτουργίας της πλατφόρμας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια δραστική αλλαγή, που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο, με τον οποίο περνάμε τον χρόνο μας στην εφαρμογή.

    Όπως εξήγησε η εταιρεία, ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να προβεί στη συγκεκριμένη αλλαγή είναι η…«ψυχολογία» των χρηστών, καθώς, βάσει σχετικών μελετών, έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί χρήστες έπεφταν ψυχολογικά.

    Η συγκεκριμένη αλλαγή έχει ξεκινήσει σταδιακά, ωστόσο θα γίνει αντιληπτή σε μεγαλύτερο αριθμό χρηστών πολύ σύντομα.

    Οι άνθρωποι του Instagram, μάλιστα, δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι με τη νέα αλλαγή, καθώς θεωρούν πως, με τον τρόπο αυτό, το δημοφιλές μέσο δικτύωσης θα γίνει ακόμη πιο φιλικό στους χρήστες.

    Η αλλαγή στο Instagram

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, αυτό που αναμένεται να καταργήσει το Instagram είναι η δυνατότητα ενός χρήστη να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών εκείνων, τους οποίους ακολουθεί.

    Όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής περιεχομένου, Vishal Shah, έχει ήδη ξεκινήσει η σταδιακή αφαίρεση του following, από το οποίο μπορούσε κανείς να δει σε ποιες φωτογραφίες ή videos έκαναν like ή σχόλια όσοι ακολουθεί.

    Υπενθυμίζεται ότι ένας χρήστης μπορούσε να έχει αυτή την επιλογή πατώντας στην καρδούλα στο κάτω μέρος της εφαρμογής και μετά το «ακολουθείτε» στην ελληνική έκδοση του Instagram.



    ΣΧΟΛΙΑ