• LIFE&STYLE

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Μάγεψε στη μουσική βραδιά του MEGA – Χαμός στο Twitter

    • NewsRoom

    Νατάσα Θεοδωρίδου


    Αποθεώθηκε στα social media και ειδικότερα στο Twitter η Νατάσα Θεοδωρίδου μέσα από την μουσική βραδιά του MEGA.

    Το καθιερωμένο ραντεβού δόθηκε για ακόμα μια εβδομάδα στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής, με την αυθεντική λαϊκή φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου και την εκλεκτή παρέα της να μαγεύουν τους τηλεθεατές, που και πάλι συντονίστηκαν στο Μεγάλο Κανάλι για να διασκεδάσουν με μεγάλες επιτυχίες που άφησαν ιστορία.

    Μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Πέτρο Ιακωβίδη, η αγαπημένη ερμηνεύτρια, όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε την αποθέωση στο Twitter, όπου το hashtag #spitimetinatasa σκαρφάλωσε στην κορυφή των δημοφιλέστερων θεμάτων της βραδιάς.

    Όπως δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε MEGA. Στα δυναμικό κοινό, το συνολικό ποσοστό σημείωσε 15,5%, φτάνοντας σε μερίδιο μέχρι και 21%.

    Η εκπομπή «Στο Σπίτι με τη Νατάσα» κυριάρχησε στον ανταγωνισμό και στα επιμέρους κοινά (18-34) ξεχωρίζοντας με ποσοστό τηλεθέασης 19% .

    Οι νέοι έδειξαν την πιο θερμή ανταπόκριση στο πρόγραμμα με τα ανά λεπτό μερίδια τηλεθέασης να αγγίζουν το 52% στους Άνδρες 18-24 , το 44% στις Γυναίκες 18-24, το 34,5% στις Γυναίκες 25-34 και το 29,6% στους Άνδρες 25-34!

    Δείτε τα κορυφαία Tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ