• LIFE&STYLE

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Στο MEGA η αυθεντική λαϊκή φωνή από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησε τις αθηναϊκές πίστες

    • NewsRoom

    Νατάσα Θεοδωρίδου


    Την τιμητική του έχει το λαϊκό τραγούδι την προσεχή Παρασκευή, καθώς τη σκυτάλη στις μουσικές βραδιές του MEGA αναλαμβάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου για να μας μαγέψει με την αυθεντική λαϊκή φωνή και τις τεράστιες επιτυχίες της.

    Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια με την πλούσια δισκογραφία, που έχει χαράξει την δική της μουσική πορεία, ανήκει αναμφισβήτητα στις πιο ταλαντούχες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου.

    Αν και όπως έχει δηλώσει στην ιστοσελίδα alexandriamou, δεν της αρέσουν οι τίτλοι, τους δέχεται με τιμή και αγάπη γιατί «η πίστη μου και η πεποίθησή μου είναι ότι το τραγούδι είναι ένα, το καλό τραγούδι και αυτό που ο καθένας είναι χαρούμενος με αυτό που κάνει οπότε είναι ένας τίτλος πολύ τιμητικός για μένα».

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει για τον έρωτα, καθώς «ο έρωτας είναι το Α και το Ω είναι το μεγαλύτερο, το πιο ωραίο, το πιο σπουδαίο και πραγματικά όταν τον ζεις είναι σαν να βρίσκεσαι κάπου αλλού».

    Ακολουθώντας πάντα την καρδιά και το συναίσθημα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει βρει τη δική της συνταγή της επιτυχίας. Ποια είναι αυτή; Όπως έχει δηλώσει στο ogdoo «Κανείς δεν τραγουδάει για να αποτύχει. Όλοι τραγουδάνε για να πετύχουν. Πώς πετυχαίνεις; Αγγίζοντας τις ψυχές των ανθρώπων. Γιατί; Γιατί μέσα από αυτό που λες, ο καθένας αναγνωρίζει μια δική του στιγμή: έναν έρωτα, ένα χωρισμό, ένα δάκρυ, μια φιλία, κάτι. Ο καθένας κάτι θυμάται μέσα από αυτό».

    Παραμένοντας προσηλωμένη στους στόχους της και πάντα ταπεινή και προσγειωμένη, δεν χωρά αμφιβολία για το μεγαλείο της. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που έχει σημειώσει αμέτρητες επιτυχίες και συνεχίζει την ανοδική πορεία.

    Από την αρχή της καριέρας της, η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεχωρίζει για την χαρακτηριστική λαϊκή φωνή που σε συνδυασμό με την εκρηκτική εμφάνιση και την αμεσότητά της κέρδισε αμέσως μια θέση στην καρδιά του κόσμου, που μέχρι σήμερα την ακολουθεί σε κάθε καλλιτεχνικό της βήμα.

    Αν και σπούδασε δημοσιογραφία, το πάθος και η αγάπη της για το τραγούδι την ώθησε να κάνει παράλληλα μαθήματα αρμονίας και κιθάρας, μέσα από τα οποία αναδείχτηκε το ιδιαίτερο μουσικό ταλέντο της.

    Το δυνατό κάλεσμα της μουσικής ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αγνοήσει και έτσι ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη, ενώ το 1996 έφτασε στην Αθήνα, όπου γρήγορα βρέθηκε να τραγουδάει στις πιο φημισμένες πίστες μαζί με τον τότε νέο καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Παντελή Καναράκη.

    O πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε από την SONY MUSIC το 1997 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού έγινε πλατινένιος. Σταθμός στην καριέρα της αποτέλεσε η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της, ένα χρόνο αργότερα, με αποκορύφωμα τη συνεργασία της με τον Πασχάλη Τερζή.

    Μετά το επιτυχημένο ντουέτο τους με τίτλο «Δεν θέλω τέτοιους φίλους», η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών επεκτάθηκε με τις ζωντανές εμφανίσεις τους στα «Αστέρια», όπου κάθε βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

    Νατάσα Θεοδωρίδου και Αντώνης Ρέμος

    Το λαμπρό άστρο που είχε από την αρχή οδήγησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και σε άλλες σημαντικές συνεργασίες, όπως εκείνες με τον Νότη Σφακιανάκη, την Ελένη Πέτα, τον Στέλιο Διονυσίου και την Καίτη Γαρμπή.

    Ξεχωριστός σταθμός στην καριέρα της αποτέλεσε η έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Ακολούθησαν συνεργασίες σε μεγάλες αθηναϊκές πίστες με τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τους ONE.

    Γιώργος Θεοφάνους και Νατάσα Θεοδωρίδου

    Ιδιαίτερη χρονιά αποτέλεσε το 2002, όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου αποφάσισε να στραφεί σε ένα διαφορετικό είδος ρεπερτορίου και έκανε μόνη της εμφανίσεις στο «ΦΩΣ», σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές για τη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όπου και να ‘σαι».

    Την άνοιξη του 2003 βραβεύτηκε ως η καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς στα μουσικά βραβεία με ιδιαίτερο κύρος «Αρίων». Στη συνέχεια, μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα έντυσε μουσικά την γνωστή ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» με το κομμάτι «Τα Λιμάνια».

    Από τη φιλανθρωπική συναυλία στο «Παλλάς» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα

    Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μαζί με την Ελεάννα Βραχάλη έγραψε κάποια τραγούδια του επόμενου δίσκου της, με τίτλο «Ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει», ενώ βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον Νίκο Κουρκούλη, τον Σαρμπέλ και την Έλλη Κοκκίνου.

    Για τα 10 της χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε το επετειακό άλμπουμ«Δέκα Χρόνια Νατάσα» μέσα από το οποίο θυμηθήκαμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

    Το καλοκαίρι του 2008 μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση περίμενε την Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί μαζί της σε μια ξεχωριστή συναυλία που δόθηκε στην Ολυμπία για τον απόδημο ελληνισμό.

    Για όσους την αμφισβήτησαν είχε δηλώσει τότε στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ότι «Κάθε άνθρωπος έχει τη μοναδικότητά του. Και αυτός που έχει γράψει ήδη ιστορία και αυτός που έχει ακόμη δρόμο μπροστά του. Δεν με αφορά η σύγκριση. Θα το κάνω και θα κριθώ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ερμηνεύσω τα κομμάτια που μου αναλογούν με αγάπη και αλήθεια και να προχωρήσω ένα βήμα παραπάνω στην πορεία μου».

    Το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και επαναλήφθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

    Ένα χρόνο αργότερα, πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές επιτυχίες στην καριέρα της μέσα από το άλμπουμ «Κόκκινη Γραμμή», που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το ομώνυμο τραγούδι να μένει στην ιστορία.

    Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάστηκε με τον τραγουδοποιό Γιώργο Μουκίδη, για τον δίσκο «Η Ζωή μου Έρωτας», που περιέχει ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη.

    Ακολούθησαν εμφανίσεις παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Ηλία Βρεττό, ενώ το 2011 συνεργάστηκε με την ανεπανάληπτη Μαρινέλλα.

    Μαρινέλλα και Νατάσα Θεοδωρίδου

    Το 2012, η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάστηκε με την Έλενα Παπαρίζου και ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε τον δίσκο «Σ’αγαπώ», σε μουσική Αντώνη Βαρδή. Πρόκειται για μια ξεχωριστή δουλειά, καθώς αποτέλεσε την τελευταία του αξέχαστου μεγάλου καλλιτέχνη και συνθέτη.

    Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της Heaven Music, ενώ το 2017 συνυπήρξε μουσικά στη σκηνή με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Ιερά Οδό, με το σχήμα να περιοδεύει και στην Αμερική.

    Τις επόμενες δύο σεζόν επέστρεψε στη σκηνή με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

    Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Αργυρός και Νατάσα Θεοδωρίδου

    Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας της αποτελεί το γεγονός ότι από τα συνολικά 16 άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, τα 8 έγιναν πλατινένια και τα 7 χρυσά.

    Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό και με τα διαχρονικά τραγούδια της εξακολουθεί να γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση.

    Το εύρος του ταλέντου της μαρτυρούν και τα ντουέτα που έχει πραγματοποιήσει με ξεχωριστούς καλλιτέχνες, όπως τη Νάνα Μούσχουρη και τη Μαρινέλλα, αλλά και με πιο εμπορικούς καλλιτέχνες, όπως Κωνσταντίνο Αργυρό, Stavento και Bo.

    Νατάσα Θεοδωρίδου και Νάνα Μούσχουρη

    Τα αστέρια της ζωής της

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 26χρονη Χριστιάνα Μπέτα από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα και την 19χρονη Ανδριάννα Φουστάνου από τον δεύτερο γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο.

    Τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στις κόρες της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, ενώ ταυτόχρονα έχει καταφέρει να διατηρήσει μια ισορροπία με την επαγγελματική της ζωή.

    Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την μεγαλύτερη κόρη της είναι «ένας φάρος φωτεινός» που την βοήθησε να φτάσει εδώ που είναι γιατί μαζί της ξεκίνησε αυτό το ταξίδι, ενώ και έχει χαρακτηρίσει την μικρή της κόρη «ηλιαχτίδα» της ζωής της.

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της

    Σπίτι με τη Νατάσα

    Την αμεσότητα και την αφοσίωση στους θαυμαστές της απέδειξε για ακόμα μια φορά πρόσφατα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς με πρωτοβουλία της διοργάνωσε live μουσικές βραδιές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

    Μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως τον Παντελή Καναράκη, την Έλλη Κοκκίνου, τον Πέτρο Ιακωβίδη, την Βίκυ Σταυροπούλου, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Stan, τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Άντζελα Δημητρίου, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Τσαλίκη, και άλλους πολλούς, κράτησε συντροφιά στον κόσμο, που παρέμεινε μέσα στο σπίτι, τηρώντας τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

    Η διαδικτυακή της εκπομπή έγινε αγαπημένη συνήθεια με χιλιάδες θεατές να συντονίζονται κάθε βράδυ για να παρακολουθήσουν την μεγάλη τραγουδίστρια να ερμηνεύει επιτυχίες από το σπίτι της και να συζητά με άλλους καλλιτέχνες μέσα από το Instagram.

    Το καθιερωμένο ραντεβού ανανέωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου για την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 23.00, μεταφέροντάς το πλέον στην μικρή οθόνη, μέσα από το «Μεγάλο Κανάλι», όπου προηγουμένως απολαύσαμε τον Αντώνη Ρέμο, την Άννα Βίσση, τον Γιώργο Νταλάρα και τις Μέλισσες με την Καίτη Γαρμπή.

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναλαμβάνει και υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και τραγούδια που όλοι αγαπάμε, όπως «Μια κόκκινη γραμμή», «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες που έχουν επιλεγεί ειδικά για την εκπομπή.

    Νατάσα Θεοδωρίδου

    Δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, την μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου.

    Στην παρέα θα είναι και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για την Νατάσα, καθώς και ο αγαπημένος φίλος της, Παντελής Καναράκης που αναμένεται να δώσει στη βραδιά μια διαφορετική…νότα με το χιούμορ και την προσωπική επικοινωνία που έχει με την ερμηνεύτρια.

    Την Παρασκευή 22 Μαΐου μένουμε σπίτι με τη Νατάσα στο MEGA!



    ΣΧΟΛΙΑ