• LIFE&STYLE

    Ναρκωτικά ή φαγητά με λιπαρά; Τα παράξενα διατροφικά μυστικά της Gwyneth Paltrow

    • NewsRoom


    Μια από τις πιο διάσημες σταρ του Hollywood, η Gwyneth Paltrow η οποία έδινε ανέκαθεν ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας μέχρι και στην κόρη της το όνομα ενός φρούτου, δηλαδή Αpple αποκαλύπτει κάποια από τα πιο διάσημα διατροφικά μυστικά της.

    Έχοντας ασχοληθεί εκτενώς με την υγιεινή διατροφή, αφού έχει δημοσιεύσει ήδη τρία βιβλία μαγειρικής και διατροφής, δεν σταματάει να ασχολείται προσπαθώντας να ενημερώσει τους θαυμαστές της για τις νέες διατροφικές συνήθειες που ενστερνίζεται κατά καιρούς.

    Όλοι όσοι ασχολούνται με την υγιεινή διατροφή θα γνωρίζουν ότι η Gwyneth Paltrow είναι υπέρμαχος της και ιδιαίτερα αυστηρή με τις δικές της, αλλά και της οικογένειας της, διατροφικές συνήθειες. Η ίδια παραχώρησε νέες αποκαλύψεις του μυστικού της διατροφολογίου, απαντώντας στις ερωτήσεις των θαυμαστών της κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την προώθηση του νέου της βιβλίου “I’ts All Easy”.

    Η πλειονότητα των ερωτήσεων είχε να κάνει με το πόσο αυστηρή είναι η ίδια με την διατροφή της, καθώς και με αυτή των παιδιών της, αλλά και πως αντιμετωπίζει τις επακόλουθες τύψεις μετά από ένα βαρύ γεύμα.

    Όσον αφορά τις τύψεις, η ίδια ομολογεί ότι έχει μάθει να απολαμβάνει το βαρύ φαγητό σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς να πέφτει στην παγίδα τον τύψεων. Όπως τονίζει, προτιμάει να απολαύσει μια στις τόσες την αγαπημένη της πίτσα μαζί με ένα ποτήρι κρασί χωρίς να σκεφτεί και να μετράει τις θερμίδες που μπορεί να προσέλαβε τρώγοντας την. Είναι προτιμότερο, όπως αναφέρει, να γίνονται κατά καιρούς κάποιες διατροφικές ατασθαλίες, τηρώντας πάντα όμως μια ισορροπημένη διατροφή.

    Η ίδια έχει ομολογήσει ότι είναι ιδιαίτερα αυστηρή με το προσωπικό της διαιτολόγιο, κάτι το οποίο προσπαθεί να εμφυσήσει και στα δύο της παιδιά. Κάτι τέτοιο όμως ομολογεί δεν είναι πάντα εφικτό, ειδικότερα στις εξόδους που κάνει με την κόρη της, η οποία πολλές φορές θα απαιτήσει την αγορά κάποιο ανθυγιεινού σνακ. Όπως αποκαλύπτει είναι μια μάχη που την βρίσκει συνήθως στην πλευρά των χαμένων.

    Η φήμη της Gwyneth για την αυστηρή γραμμή που ακολουθεί στον τρόπο ζωής της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, παρακινώντας τους δημοσιογράφους πολλές φορές να τις κάνουν κάπως “περίεργες” ερωτήσεις. Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και η ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα προτιμούσε να κάνει χρήση του ναρκωτικού crack από το να φάει κάποιο τυρί από το κουτί άγνωστης προελεύσεως. Η απάντηση της ήταν φυσικά αποστομωτική, λέγοντας πως θα προτιμούσε να κάνει χρήση του ναρκωτικού που θα αποτελούσε και μια ανατρεπτική επιλογή.

    Τι και αν το αμερικάνικο πρωινό είναι διάσημο για τα pancakes του και για άλλες τόσες νόστιμες λιχουδιές, δεν παύει να είναι ένα πρωινό με ιδιαίτερη υψηλή θερμιδική αξία. Η ίδια ακόμη ομολογεί πως δεν είναι από του πρωινού τύπους, καθώς ξεκινάει την μέρα της με καφέ και έπειτα από την γυμναστική της απολαμβάνει ένα υψηλό,σε θρεπτικά συστατικά και τιμή, smoothie.

    Τέλος η  Gwyneth κάνει διάφορους πειραματισμούς με την διατροφή της, ειδικότερα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, που απείχε από την γλουτένη που περιέχουν τα τρόφιμα, ή λίγο αργότερα απέχοντας από την ζάχαρη. Εκείνα τα διαστήματα όπως αποκαλύπτει, τρεφόταν μόνο με κάτι ειδικά ψημένα ελβετικά sandwich και τηγανιτές πατάτες. Αυτή ήταν μάλλον μια από τις καλύτερες εποχές της ζωής της.

    Gwyneth Paltrow

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/article-i-doukissa-tou-cambridge-os-alli-marilyn-monroe/37404



    ΣΧΟΛΙΑ