• LIFE&STYLE

    Η Naomi Campbell, το μαύρο μπικίνι και το υπερπολυτελές γιοτ

    • NewsRoom


    Η “μαύρη γαζέλα” της διεθνούς πασαρέλας, Naomi Campbell, σε ηλικία 46 χρόνων είναι πιο όμορφη από ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός ενός paparazzo την έπιασε να κάνει τις διακοπές στην Ibiza με το υπερπολυτελές γιοτ της. Το sexy μοντέλο έκανε ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα του σκάφους με ένα sexy μαύρο μπικίνι.

    naomi1

    NAOMI 2

    Δείχνοντας νεότερη από την ηλικία της και χωρίς κανένα ίχνος make-up, απολάμβανε τον καυτό ήλιο και μιλούσε στο κινητό της. Έπινε ένα χυμό με διάφορα θρεπτικά συστατικά και χωρίς πολλές θερμίδες. Γι’ αυτό άλλωστε διατηρεί τη σιλουέτα της.

    NAOMI 7NAOMI 8
    Το υπερπολυτελές γιοτ είναι αρκετά μεγάλο και περιλαμβάνει ένα άνετο καθιστικό. Η Naomi Campbell δεν ήταν μόνη της αλλά παρέα με έναν γοητευτικό άντρα.

    NAOMI 11

    NAOMI 12

    Το μοντέλο πρόσφατα έκανε μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση μ super μίνι φόρεμα που άφηνε τα ατελείωτα πόδια της σε κοινή θέα, στο show γνωστού οίκου στο Παρίσι. Η 46χρονη να θυμίσουμε ότι έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι αυτά είναι το μόνο σημείο του σώματός της που δεν της αρέσει πάνω της.

    NAOMI 67

    Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το super model στο περιοδικό Allure, μοιράστηκε με τους αναγνώστες και θαυμαστές της μερικά από τα μυστικά και τα τρικ που κάνει, για να παραμένει πάντα αψεγάδιαστη.

    Όπως είπε λοιπόν, πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα και αφαιρεί το μακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο.

    Αυτές είναι οι συμβουλές της για όποια γυναίκα θέλει να προσπαθήσει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, ανεξάρτητα από το αν τη βοηθάει ή όχι η γενετική της προδιάθεση. Όπως χαρακτηριστικά της αρέσει να λέει, «η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός». Κάνει απολέπιση στο σώμα της τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τακτικά φροντίζει τα νύχια των χεριών και των ποδιών της με μανικιούρ και πεντικιούρ.

    Επισήμανε ακόμα ότι όποτε μπορεί αποφεύγει να βάφεται, ενώ καθημερινά φροντίζει το σχήμα και την υγεία των φρυδιών της, έτσι ώστε να έχουν πάντα το επιθυμητό σχήμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/tromos-apo-trump-ean-eklego-proedros-ton-ipa-tha-kirixo-ton-polemo/61434



    ΣΧΟΛΙΑ