• LIFE&STYLE

    My Style Rocks spoiler: Ποιες είναι οι επόμενες αποχωρήσεις (video)

    • NewsRoom
    My Style Rocks


    Μετά το ανατρεπτικό Gala της Κυριακής, έρχονται δυο νέες αποχωρήσεις στο My Style Rocks.

    Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η νέα παίκτρια που κάνει την είσοδό της αυτή την εβδομάδα είναι η δημοσιογράφος Θεοδώρα Ρούμπογλου, η οποία θα προσπαθήσει να αναδείξει το στιλ της μέσα από 6 ξεχωριστά outfit, ωστόσο, σύμφωνα με τα spoiler, δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει στο επόμενο Gala.

    Μάλιστα, ακόμα μια αποχώρηση-«βόμβα» έγινε γνωστή, εκείνη της Κιάρας Μαρκέζη, η οποία αποχωρεί σε δυο εβδομάδες από τώρα, σύμφωνα με το «Πρωινό».

    «Η Κιάρα Μαρκέζη, σε δύο εβδομάδες από τώρα -γιατί τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά- προς το τέλος Μάρτη, όταν θα υπάρξει το Gala της αποχώρησης, θα φύγει», δήλωσε ο Άρης Καβατζίκης.

    Με την Ευρυδίκη και την Αρετή να «σώζονται» στο Gala της Κυριακής, όλα δείχνουν πως τα περιθώρια στενεύουν και οι κριτές θα είναι πιο προσεκτικοί στις βαθμολογίες τους.

    Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς στις αρχές του διαγωνισμού ντυνόταν με την βοήθεια στυλίστα, πλέον όπως δηλώνει ντύνεται μόνη της και όλα δείχνουν πως δεν καταφέρνει να ανταγωνιστεί το στιλ των υπόλοιπων κοριτσιών.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ