Μπορεί να έγινε η απόλυτη ανατροπή στο My Style Rocks Gala της Κυριακής και να μην αποχώρησε καμία κοπέλα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε νέα είσοδο αυτή την εβδομάδα.
Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Ιωάννας, αλλά και εξαιτίας των δύο συγκεκριμένων παικτριών που βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση, οι κριτές ζήτησαν από την παραγωγή να μην πραγμαποιηθεί αποχώρηση με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη και η Αρετή να παραμείνουν ασφαλείς και να συνεχίσουν την πορεία τους στον διαγωνισμό.
Ποια είναι, όμως, η νέα παίκτρια που θα κάνει την είσοδό της αυτή την εβδομάδα στο My Style Rocks;
Πρόκειται για την Θεοδώρα Ρούμπογλου, δημοσιογράφο από την Θεσσαλονίκη, η οποία θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει κριτές και συμπαίκτριες με το στιλ της.

Γνωστή, όμως, έγινε και η παίκτρια που θα μπει στο My Style Rocks την επόμενη Δευτέρα. Μια γνωστή φυσιογνωμία που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.
Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά, η οποία έχει συνεργαστεί με τον ράπερ BO στο τραγούδι «Μόνο Εσύ», αλλά και με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Βασίλη Καρρά, τον Χρήστο Χολίδη, αλλά και τον Χρήστο Μενιδιάτη.
Δείτε φωτογραφίες:



Δείτε τη στιγμή που γίνεται η ανατροπή στο Gala της Κυριακής:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Κεφαλαιοποίηση στα όρια του 1 δισ. ευρώ και το ξεχασμένο «buy back»…
- Η σφαγή των αμνών, ο super Κόκκαλης και το ράλι της Intralot, τα νέα πλοία του Νίκου Βαρδινογιάννη, ποιος εφοπλιστής είπε «είμαι χαζός», ο νταλαβεριτζής manager σε νέες περιπέτειες και το κάλεσμα του Αποστολόπουλου
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήσεις μισθών, έλλειψη προσωπικού οδηγούν σε αύξηση κόστους για τις επιχειρήσεις
