• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Κρίστεν vs Ευρυδίκη – Ποια υποστήριξε το Twitter (video)

    • NewsRoom

    Κρίστεν vs Ευρυδίκη


    Έξαλλη με την Κρίστεν έγινε η Ευρυδίκη στο επεισόδιο της Δευτέρας του My Style Rocks, με αφορμή το προσωπικό μήνυμα που έλάβε από την vegan παίκτρια.

    Όταν ήρθε η ώρα να κρίνει την Κρίστεν, η Ευρυδίκη αποκάλυψε ότι είναι στενοχωρημένη μαζί της εξαιτίας του μηνύματος που έλαβε από εκείνη.

    «Έχω στενοχωρηθεί πολύ μαζί της γιατί προχθές μου έστειλε ένα μήνυμα επί προσωπικού και σήμερα ούτε καλημέρα δεν μου είπε. Λέει ότι την κατηγορώ ότι φοράει ρούχα πολύ γνωστής εταιρίας και ότι το διατυμπανίζω παντού», ανέφερε η Ευρυδίκη και στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού, όταν η Κρίστεν υποστήριξε ότι την δυσφημίζει σκόπιμα στο διαδίκτυο προκειμένου να την βγάλει εκτός διαγωνισμού και να κερδίσει εκείνη το έπαθλο.

    «Της είπαν να μου δείξει τις αποδείξεις, μου είπε ότι έχει και σταμάτησε τον διάλογο. Χρειάζεται και παρά χρειάζεται κουκλίτσα μου, θα πρέπει να έχεις αποδείξεις για να το τεκμηριώσεις. Δεν μου έδειξες κάτι και με κατηγόρησες. Με κατηγόρησες και μου πέταξες τη λάσπη γιατί στο διαδίκτυο δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Μιλάω εγώ πίσω από την πλάτη σου;», φώναζε έξαλλη η Ευρυδίκη.

    Το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του Twitter έλαβε το μέρος της Ευρυδίκης, η οποία συνέχισε να κατηγορεί την Κρίστεν ότι φοράει ρούχα fast fashion.

    «Η υποκρισία είναι πολύ μεγάλη κι εδώ, όταν φεύγεις εσύ, πολλοί λένε για τις μπότες σου ότι είναι απάτη. Όταν θα λες ψέματα, θα μας βρεις όλους μπροστά. Μου έχουν στείλει άπειροι μηνύματα και μου λένε ‘τι ρόλο βαράς’ και ότι είσαι τζαζλή.

    Κι εγώ λέω ότι μια χαρά είναι το κορίτσι και ότι εγώ είμαι μαζί της γιατί υπερασπίζεται αυτά που αγαπάει. Αν έχεις αποδείξεις να μου τις δείξεις, αλλιώς να μου ζητήσεις συγγνώμη», πρόσθεσε η Ευρυδίκη.

    «Κάθομαι και λέω ψέματα; Πες μου ένα ψέμα που είπα, μη με προκαλείς, μη με κάνεις έξαλλη. Έλα σε παρακαλώ, δεν θα κάτσω να σε γλείψω. Πού είναι οι αποδείξεις που έχεις; Σε ρωτάω, που είναι οι αποδείξεις που έχεις;», συνέχισε να φωνάζει η παίκτρια του My Style Rocks δημιουργώντας ένα χαμό στο πλατό του My Style Rocks και βάζοντας στο Twitter «φωτιά»!

    Δείτε τα κορυφαία tweets:

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ