ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το στοιχείο του ριάλιτι είναι ιδιαίτερα έντονο στο φετινό My Style Rocks. Στο σημερινό επεισόδιο οι κριτές αναφέρθηκαν στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Εύας Μπάση και της Χριστίνας Παπαδέλλη και τις κλίκες που έχουν σχηματιστεί στο παιχνίδι. Αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε την Εύα αν τα έχει βρει με την συμπαίκτριά της. Εκείνη το μόνο που απάντησε είναι πως δεν έχει χάσει κάτι για να το βρει.
Ο κριτής συνέχισε ρωτώντας την πως νιώθει που την έβγαλε στον ντάκο και τότε εκείνη του είπε ότι η Χριστίνα Παπαδέλλη επιλέχθηκε ως προτεινόμενη από την κριτική επιτροπή και όχι από εκείνη.
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θέλησε να υπερασπιστεί την Χριστίνα Παπαδέλλη, λέγοντας στην Εύα Μπάση πως οι υπόλοιπες δεν έχουν νιώσει όπως εκείνη.
Τότε, η Εύα Μπάση του είπε: «Τι ωραία που κάνετε τον δικηγόρο της Χριστίνας. Μακάρι να τον κάνατε και για μένα».
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια παιδιά θα επιστρέψουν στο MasterChef Junior; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο GNTM: Επιστρέφουν στο σπίτι δύο παλιές παίκτριες (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρατερός Κατσούλης: «Σήμερα είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Axios: Ο Τραμπ βάζει στον «πάγο» το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων κατά της «εργαλειοποίησης» των θεσμών
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχουν πλέον ασφαλείς δρόμοι για τον κατακτητή, προκαλέσαμε ελλείψεις καυσίμων στην Κριμαία
- Politico: Στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» της Αλβανίας η επένδυση – μαμούθ του γαμπρού του Τραμπ στη Σβέρνιτσα
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η Ελλάδα και ο Πειραιάς είναι η «Silicon Valley» της παγκόσμιας ναυτιλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.