ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι την ώρα που πόζαραν για τις γαμήλιες φωτογραφίες τους θα τύχαινε να περνάει από εκεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολάμβανε την κυριακάτικη βόλτα του με ποδήλατο στο Τατόι, με την παρουσία του να είναι ιδιαίτερα διακριτική και λίγο κόσμο να αντιλαμβάνεται την παρουσία του στην περιοχή.
Την αντιλήφθηκε, όμως, ένα νεόνυμφο ζευγάρι που βρισκόταν εκεί για τις γαμήλιες φωτογραφίες και η νύφη, που είναι και κόρη γνωστού στελέχους της ΝΔ από τη Νίκαια, κάλεσε τον πρωθυπουργό να βγάλει μαζί τους μια φωτογραφία.
Ο πρωθυπουργός, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ereportaz, δεν δίσταστε να σταθεί δίπλα στη νύφη, με την ποδηλατική του στολή και να ποζάρει χαμογελαστός με το ζευγάρι.
Δείτε φωτογραφίες:


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος στο συνέδριο του BHCCI: «Το διμερές εμπόριο είναι στα 5,4 δισ. ευρώ»
- Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.