• LIFE&STYLE

    Απίστευτο: H Middleton κακό αντίγραφο της Jackie O’. Δείτε 13 φωτογραφίες

    • NewsRoom


    Μόνη, αλά Jackie Ο’ “προσγειώθηκε” η Kate Middleton στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας την Τρίτη, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι αστραπή στην όμορφη χώρα. Η δούκισσα του Cambridge, ταξίδεψε για πρώτη φορά, χωρίς το σύζυγό της πρίγκιπα William, προκειμένου να συναντήσει την επίσης βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

    Η Middleton δείπνισε με τον βασιλιά της χώρας, Willem-Alexander, στην υπέροχη κατοικία της οικογένειας στο Βάσεναρ, προάστιο της Χάγης.

    «Καλωσορίσατε, καλωσορίσατε! Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε!», είπε εμφανώς ενθουσιασμένος ο Ολλανδός μονάρχης μόλις αντίκρισε την όμορφη Kate! Είναι άλλωστε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που επισκέφθηκε τη χώρα του σε διάστημα 3 ετών.

     

    kate1

    Η πάντα κομψή Δούκισσα επισκέφθηκε το μουσείο τέχνης Mauritshuis, που βρίσκεται στην καρδιά της Χάγης όπου θαύμασε 22 πίνακες Ολλανδών ζωγράφων τους οποίους δάνεισε η «British Royal Collection» για τις ανάγκες της εν λόγω έκθεσης.

    kate3

    Εκεί την υποδέχθηκε η διευθύντρια του μουσείου Έμιλι Γκορντένκερ που την ξενάγησε στους χώρους του. Ωστόσο η Kate σταμάτησε για λίγο την ξενάγηση, για να συνομιλήσει με τα παιδιά που βρίσκονταν επίσης εκεί κρατώντας τις σημαίες και των δύο χωρών.

    Η επίσκεψη συνεχίστηκε στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη όπου συνάντησε τα μέλη ενός ινστιτούτου που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας και του εθισμού.

    Η επίσκεψή της όμως δεν τελείωσε όμως εκεί, καθώς αργότερα η σύζυγος του πρίγκιπα William, μετέβη στο λιμάνι του Ρότερνταμ, που βρίσκεται νοτιοδυτικά, για να δει από κοντά ένα κοινοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται κατά το οποίο παρέχονται δημόσιοι χώροι στους ντόπιους και τα παιδιά.

    Εκείνο όμως πέραν όλων των υπολοίπων που συζητήθηκε πολύ ήταν και η εντυπωσιακή εμφάνισή της και το στυλ της που μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Η Middletton επέλεξε ένα σύνολο που θυμίζε πολύ Jackie O’!

    kate4

    Υπέρκομψη, όμορφη και άμεση η Δούκισσα θεωρείται για πολλούς το μυστικό όπλο της Βρετανίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η ίδια πραγματοποίησε αυτήν την επίσκεψη μία ημέρα μετά το τετ α τετ της πρωθυπουργού της Βρετανίας Theresa May με τον Ολλανδό ομόλογό της Mark Routte.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Oι γυναίκες γυρνούν την πλάτη στον Michael Kors και τον λένε démodé -Το «φιλί του θανάτου» στην εταιρεία του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί “βουλιάζουν” από κόσμο τα μαγαζιά ειδών πολυτελείας στο Λονδίνο;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ