• LIFE&STYLE

    Το μυστικό όπλο της Victoria’s Secret στη μάχη με τη Nike αποκαλύφθηκε!

    • NewsRoom


    Η Victoria’s Secret βγάζει τα μεγάλα όπλα στη μάχη της επικράτησης εναντίον της Nike! Η εταιρεία κολοσσός στο χώρο των εσωρούχων ανακοίνωσε την άφιξη του νέου “παιδιού” της εταιρείας: του Victoria Sport. Η ιστοσελίδα της εταιρείας άλλαξε εκ βάθρων και πλέον φιλοξενεί τρεις κατηγορίες: Victoria’s Secret,  Ρink και τώρα Victoria Sport.  Η No1 μάρκα σουτιέν στον κόσμο κάνει επισήμως το μεγάλο βήμα και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των αθλητικών σουτιέν. Στόχος; Να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από τη κυρίαρχο στον τομέα, Νike.

    “Όταν δοκίμασα τα αθλητικά μπουστάκια της Victoria’s Secret πέταξα όλα τα Nike μπουστάκια μου”, είναι η δήλωση της Jasmine Tookes (αγγελάκι της Victoria’s Secret) που έγινε το βασικό διαφημιστικό moto στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Το έδαφος ήδη χάνεται κάτω από τα πόδια της Nike που καλείται να απαντήσει στην απειλητική αυτή αλλαγή πλεύσης της Victoria’s Secret.

    bra 1

    Οι υπεύθυνοι της εταιρείας διευκρινίζουν ότι τα συγκεκριμένα μπουστάκια είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα, γιατί έχουν μεγάλη γκάμα από μεγέθη και όχι απλά XS-XL, όπως οι υπόλοιπες εταιρείες. Όμως κάποιοι πελάτες διαμαρτυρήθηκαν στο τμήμα των πωλήσεων για το ότι πολλά σουτιέν δεν εφάρμοζαν σωστά.

    vsp

    Screen-Shot-2016-01-07-at-8.07.19-PM

    Η Victoria’s Secret προσπαθεί αγωνιωδώς να πετύχει μία “ιστορική” αλλαγή ταυτότητας. Η σελίδα στο Instagram είναι γεμάτη από εικόνες της νέας αθλητικής συλλογής και οι υπεύθυνοι της εταιρείας “καθοδηγούν” τις καταναλώτριες να την επισκεφθούν.

    victorias-secret-sports-bra

    sports
    Η εταιρεία ανέβασε κι ένα βίντεο με τα μοντέλα της να κάνουν γυμναστική. Η μουσική είναι δραματική, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι το να είσαι αγγελάκι της Victoria’s Secret χρειάζεται να αγωνιστείς σκληρά, όπως ένας ολυμπιονίκης.

    bra

    Τα “αγγελάκια” Adriana Lima, Alessandra Ambrosio και πολλές ακόμη αποκάλυψαν ότι τέλειες αναλογίες κατακτώνται μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς και ακόμη μας εκπλήσσουν αποκαλύπτοντας και τις δικές τους αδυναμίες σαν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giati-ginekes-stamatisan-na-psonizoun-esoroucha-apo-tin-victoria-secret/43078

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-i-victoria-secret-spai-to-katestimeno-afto-ine-to-neo-trend-sta-soutien/45565

     



    ΣΧΟΛΙΑ