• LIFE&STYLE

    Μισέλ Ομπάμα: Αποκαλύπτει τι είχε το γαλάζιο κουτί που της έδωσε η Μελάνια Τραμπ (video)

    • Νίκη Καξερή


    Στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις βρέθηκε καλεσμένη η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι περιείχε το γαλάζιο κουτί που της έδωσε η Μελάνια Τραμπ την ημέρα της Ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

    Εκείνη την ημέρα, η Μελάνια έδωσε ως δώρο στην Μισέλ ένα κουτί από τα Tiffany και όπως είναι φυσικό όλοι αναρωτιόντουσαν τι κρύβει μέσα το κουτί.

    Μάλιστα, η έκφραση της Μισέλ Ομπάμα συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο, καθώς και η αμηχανία της ψάχνοντας σε ποιον να δώσει το κουτί, ενώ η ίδια δεν πρόσφερε κάτι στην Μελάνια.

    Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής αποκάλυψε ότι, «Ήταν μια υπέροχη κορνίζα».

    Στη συνέχεια η ίδια εξήγησε την αντίδρασή της λέγοντας ότι, «Για όλα υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρόκειται για μια επίσημη επίσκεψη, έτσι σας λένε ότι πρόκειται να κάνετε αυτό, ότι πρέπει να σταθείτε εκεί. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοθεί δώρα κι έτσι σκέφτηκα ‘ok’».

    Μιλώντας για τη συμπεριφορά της αναρωτήθηκε: «Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν εγώ με αυτό το δώρο; Κανείς δεν ερχόταν για να το πάρει. Και τότε ο άνδρας μου έσωσε τη στιγμή. Βλέπετε, άρπαξε το κουτί και το πήγε μέσα. Δεν υπήρχε προσωπικό, κανείς. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ‘τι κάνω τώρα με το κουτί;’».

    τραμπ-ομπαμα τραμπ-ομπαμα τραμπ-ομπαμα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βιτριόλι» για Τραμπ: «Δεν είναι άξιος να καθαρίσει ούτε τις τουαλέτες του Ομπάμα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβάνκα Τραμπ και Τσέλσι Κλίντον στο πλευρό της Μάλια Ομπάμα: Αφήστε την ήσυχη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σύννεφα στο Λευκό Οίκο: Χωρίζουν Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ