• LIFE&STYLE

    Μυριέλλα Κουρεντή: Με ποιον γνωστό εκδότη είχε σχέση

    • NewsRoom
    Μυριέλλα Κουρεντή Survivor

    Μυριέλλα Κουρεντή


    Μετά τις εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor, τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη η προσωπική ζωή της ηθοποιού.

    Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η παίκτρια των Διασήμων διατηρούσε σχέση με τον μουσικό John Lygnos, τον οποίο, μάλιστα, είχε αναφέρει ουκ ολίγες φορές μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, στον Άγιο Δομίνικο ήρθε πιο κοντά με τον αγρότη και παίκτη της αντίπαλης ομάδας, Γιώργο.

    Από την πλευρά του, ο Lygnos δε φάνηκε ενοχλημένος από τα όσα συνέβησαν, ενώ συνέχισε να στηρίζει τη Μυριέλλα. Παράλληλα, εκείνη, μιλώντας στην κάμερα του Survivor για εκείνον,  τον αποκάλεσε «συνεργάτη» της.

    Στο προσκήνιο, όμως, εμφανίστηκε ένας νέος άνδρας, ο οποίος φημολογείται ότι υπήρξε σύντροφος της Μυριέλλας μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Ο λόγος για τον Σερραίο εκδότη, Κωνσταντίνο Πεταλωτή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο OPEN, το ειδύλλιο ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες εξαιτίας μιας παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε.

    Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον John Lygnos, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν.

    Μυριέλλα Κουρεντή και Κωνσταντίνος Πεταλωτής
    Μυριέλλα Κουρεντή και Κωνσταντίνος Πεταλωτής

    Στις Σέρρες, λοιπόν, γνώρισε τον δημοσιογράφο και εκδότη Κωνσταντίνο Πεταλωτή, ο οποίος της πήρε συνέντευξη για ένα περιοδικό.

    Υπήρξε αμέσως αμοιβαία έλξη, όπως μεταδίδει η εκπομπή. Η σχέση τους, όμως, διήρκεσε μέχρι τον Σεπτέμβριο και όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά χώρισαν λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μυριέλλα χώρισε από τον Lygnos τον περασμένο Μάιο και έκτοτε διατηρούν φιλικές σχέσεις και παραμένουν συνεργάτες, τρέφοντας βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

    Το μπέρδεμα, όμως, γύρω από την προσωπική σχέση της Μυριέλλας με τον μουσικό παραμένει, καθώς εκείνη τον αποκαλεί «συνεργάτη», ενώ εκείνος τοποθετείται δημόσια ως «σύντροφός» της!

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Άναψαν τα αίματα στο Survivor – Ποιος αποχώρησε

    Survivor: Καυτά φιλιά από Μυριέλλα και Γιώργο – Πώς αντέδρασε ο σύντροφός της (video)

    Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες



    ΣΧΟΛΙΑ