• LIFE&STYLE

    Survivor: Καυτά φιλιά από Μυριέλλα και Γιώργο – Πώς αντέδρασε ο σύντροφός της (video)

    • NewsRoom
    Μυριέλλα και Γιώργος Survivor

    Γιώργος και Μυριέλλα σε τρυφερά τετ-α-τετ


    Ένα ερωτικό ειδύλλιο εκτυλίσσεται στο Survivor, με πρωταγωνιστές τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

    Οι δύο παίκτες ήρθαν πιο κοντά από ποτέ στο επεισόδιο της Κυριακής. Σε μια στιγμή χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς και ενώ μιλούσαν μεταξύ τους μέσα στην τεχνητή πισίνα, η Μυριέλλα και ο Γιώργος αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά στο στόμα.

    Οι συμπαίκτες τους έμειναν άφωνοι από την εκδήλωση αμοιβαίας έλξης που εκτυλίχθηκε μπροστά τους, με κάποιους να εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία της ημέρας, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να δεχτεί πως τη στιγμή που όλοι παλεύουν για την ομάδα, η Μυριέλλα δε συμπάσχει με την υπόλοιπη ομάδα και «ερωτοτροπεί» στην πισίνα.

    Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διασήμων δήλωσε ότι «Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα και η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα… Είδαμε πολύ καλά τι συνέβη μετά. Να προσπαθεί μία ομάδα και να θέλει να δει τι θα συμβεί και κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε.

    Από αυτό το συμβάν καταλαβαίνουμε ότι οι νίκες είναι ατομικές… Πραγματικά, σήμερα άδειασα και θα ήθελα να πάρουν θέση όλοι. Φοβάμαι να μην είμαι εγώ αυτή που θα εκθέσει τα συγκεκριμένα άτομα. Ξέρουν βέβαια ότι υπάρχουν κάμερες και εκτιθέμεθα. Σήμερα είδα μπροστά στα μάτια μου την Μυριέλλα και τον Γιώργο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται κι όχι φιλικά. Να βλέπω δύο ανθρώπους να ερωτοτροπούν μέσα στην πισίνα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν είναι μέσα στις δικές μου αρχές».

    Με την Αθηνά συμφώνησαν τόσο η Ευρυδίκη Παπαδόπούλου όσο και ο Βαλάντης, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να αναφέρει πως τελικά βγήκε αληθινός.

    «Αν μείνω, μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι ατομικά τις νίκες μου;» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη, μεταξύ άλλων, εμφανώς επηρεασμένη από όσα εκτυλίχθηκαν στην πισίνα ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο.

    Τι δήλωσε ο σύντροφος της Μυριέλλας

    Το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι ο σύντροφος της ηθοποιού, John Lygnos, αναμένεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο μουσικός μίλησε στο περιοδικό HELLO! για την Μυριέλλα και το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ εκείνης και του Γιώργου.

    «Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το ‘χορό’ είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε ο John Lygnos.

    Όσον αφορά στο ειδύλλιο σχολίασε πως «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα τη βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».

    Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

    Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από το Survivor την περασμένη εβδομάδα, οι υποψήφιοι παραμένουν ίδιοι, ωστόσο, θα προστεθούν και άλλα άτομα.

    Έτσι μαζί με τον Βαλάντη, την Ευρυδίκη και τη Μυριέλλα, στη λίστα προστίθεται και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έλαβε συνολικά 6 αρνητικές ψήφους στο Συμβούλιο.

    Η ψηφοφορία των παικτών:

    Ποιοι μπαίνουν Survivor;

    Παρά τις φήμες ότι ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει τον John  Lygnos στο παιχνίδι, σύμφωνα με το Happy Day, δύο άλλα πρόσωπα έχουν ήδη αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

    Ο λόγος για το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor και νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο και τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα των «Κόκκινων».

     

    Τι δήλωσε ο Κωνσταντάρας:

    Έξαλλη η Αθηνά:

    «Δε θέλω να παλεύω γι’ αυτούς που παρτάρουν»:

    «Ζούμε στο 1950;»:

    «Η Ευρυδίκη με έβαλε να ψηφίσω τη Μυριέλλα»:

    Η έκρηξη της Βρησιήδας:

    Τα «καυτά» φιλιά Μυριέλλας-Γιώργου:

    Το στοίχημα του Βαλάντη στην τσουλήθρα:

    Διαβάστε επίσης:

    MasterChef: Τη Δευτέρα η μεγάλη πρεμιέρα

    Άγριες Μέλισσες: Η απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια παίρνει αναπάντεχη τροπή

    Συγκίνηση: Η Ελεονώρα Μελέτη γράφει για τη γιαγιά της που πάσχει από άνοια



    ΣΧΟΛΙΑ