• LIFE&STYLE

    Άναψαν τα αίματα στο Survivor – Ποιος αποχώρησε

    • NewsRoom
    SURVIVOR - Γιώργος Κατσαούνης

    Γιώργος Κατσαούνης


    Εντάσεις και μια αποχώρηση είχαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα.

    Λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού, Μαχητές και Διάσημοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για τον αγώνα με έπαθλο το φαγητό. Μετά τις τρεις συνεχείς νίκες των Διασήμων, οι Μαχητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να απολαύσουν το φαγητό.

    Στο τέλος, οι Μπλε κατάφεραν να εκπληρώσουν τον στόχο τους και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

    Στο Συμβούλιο, όμως, τα αίματα άναψαν, με τον Γιώργο Κατσαούνη να υποστηρίζει ότι οι συμπαίκτες του «έστησαν» τον αγώνα προκειμένου να χάσουν και να βγάλουν επίτηδες υποψήφια προς αποχώρηση την Παρασκευή.

    Οι συμπαίκτες του αντέδρασαν έντονα στα όσα άκουσαν από τον Γιώργο, καθώς πρόκειται για μια «βαριά» κατηγορία.

    Από την πλευρά της, η Σοφιάννα υποστήριξε ότι «Υπήρχε ομοφωνία μόνο σε περίπτωση που χάσουμε να ψηφίσουμε την Παρασκευή. Εξέθεσε όλη την ομάδα του ανεπανόρθωτα. Μας μιλάει για εντιμότητα και ανδρισμό. Δεν είδα καμία εντιμότητα μετά τον αγώνα».

    Η Παρασκευή, πάντως, προσπάθησε να τον δικαιολογήσει λέγοντας ότι είναι αυθόρμητος.

    Ο μόνος που στάθηκε στο πλευρό του αγρότη ήταν ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο Γιώργος είχε δίκιο. «Δικάζεται ένας άνθρωπος εδώ. Επειδή εγώ διαβάζω την Καινή Διαθήκη και θέλω να κοιμάμαι το βράδυ. Δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Ακούστηκε σε ένα πηγαδάκι πώς θα τη βοηθήσουμε την Παρασκευή. Η μνήμη μου είναι λίγο ομιχλώδης. Από εκεί πήρε την ιδέα ο Γιώργος. Ό,τι συζητήθηκε, συζητήθηκε», είπε χαρακτηριστικά.

    Ο Κατσαούνης δήλωσε ότι αφού όλοι είναι εναντίον του είναι κι εκείνος, όμως, δεν κρατάει κακία.

    Από την ομάδα των «Κόκκινων», η Μυριέλλα απογοητεύτηκε από τον καλό της φίλο λέγοντας ότι: «Έναν άλλο Γιώργο γνώρισα, από έναν άλλο Γιώργο γοητεύτηκα».

    Νωρίτερα η παίκτρια είχε αρχίσει να παίρνει αποστάσεις από τη σχέση που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στα δύο στρατόπεδα λέγοντας ότι κάποια πράγματα δεν της αρέσουν. Αφορμή στάθηκε ο καυγάς του «Τσακατσούκα» με τον Γιωρίκα Πιλίδη όπου οι δυο τους παραλίγο να παίξουν ξύλο.

    Ο Πιλίδης με αφορμή όλα όσα ακούστηκαν ζήτησε να μιλήσει και αποκάλυψε ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

    «Ναι, μου έχει ζητηθεί να στήσω αγώνα και μου έχει ζητηθεί σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Το διαγράφω τελείως», είπε και συμπλήρωσε ότι «Είκοσι άτομα εναντίον του, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό. Ας ζητήσει συγγνώμη ο Γιώργος».

    Ο Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη αν κατάλαβε λάθος και προσφέρθηκε να βγει προτεινόμενος στην επόμενη ψηφοφορία.

    Η 7 υποψήφιοι και η αποχώρηση

    Όσον αφορά στην αποχώρηση, υποψήφιοι ήταν οι Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την προηγουμένη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την ομάδα των Διασήμων και οι Παρασκευή Σταματοπούλου και Σταμάτης Καλαφατάς από την ομάδα των Μαχητών.

    Στο τέλος, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι από το Survivor αποχωρεί η Παρασκευή, επιβεβαιώνοντας τα spoiler.

    «Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δε θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι», δήλωσε η Παρασκευή κατά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

    Με ποιον κοιμήθηκε αγκαλιά η Μυριέλλα μετά την ήττα:

    «Ήρθα από την Ελλάδα για το καλοκαίρι και όλο βρέχει!»:

    Πώς σχολίασε το επεισόδιο το Happy Day:

    Ο Τριαντάφυλλος υπέρ του «Τσακατσούκα»:

    Διαβάστε επίσης:

    Σάκης Κατσούλης-Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Οι πρώην Survivor επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

    Australian Open: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Παίζει κανονικά ο Novak Djokovic στο Νο.1

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ